Lærebøger til Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV

NETBUTIK

Kurv
Varekategorier

Vælg dine bøger her og få mere viden Dynamics NAV 2017

Klik på en bog og se dens indholdsfortegnelse. Med hver Dynamics NAV 2017 manual lærer du rigtig meget om programmet. Start fx med bogen Introduktion for at lære om programmets opbygning, rollecentre, filtre osv. Eller den populære bog Finans 1 hvor du lærer at opsætte regnskaber, bogføring, moms og afslutning af regnskabsåret.

Du finder også bøger om salg, køb, lager osv.

Hvis du anvender Dynamics NAV 2016, kan du bruge bøgerne til Dynamics NAV 2017. Brugerfladen er stort set den samme. Bøgerne er skrevet til Windows-klienten, som de fleste brugere anvender.

Hvis du har spørgsmål til bøgerne så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig. Kontakt os på 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk.

Viser alle 12 resultater

Få din Dynamics NAV 2017 manual her

Her finder du manualer til Dynamics NAV 2017. De er alle på dansk, og tager dig igennem NAV 2017 programmet. Du kan bestille flere manualer afhængig af hvilken funktion i Dynamics NAV, du vil lære mere om.

I en Dynamics NAV 2017 manual gennemgår vi mange af funktionerne i Dynamics NAV. Nogle af bøgerne bruges til de kurser, vi tilbyder, og indeholder specifikke opgaver, man kan gennemgå for at få praktisk erfaring med programmet.

 

P.S.:

Vidste du, at vi leverer 1-2 tons lærebøger hvert år til danske virksomheder?

Det er virkelig mange bøger! Og ikke mindst virkelig meget viden, vi har om Dynamics NAV. I mere end 20 år har Logos Consult leveret rådgivning, support, undervisning, programmering og meget mere til danske virksomheder, der anvender Dynamics NAV programmet.

Du kan få bøger til forskellige NAV versioner – helt tilbage fra version 2.60.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.