Kursus i Business Central

Vælg den undervisning du ønsker

Hos Logos Consult tilbyder vi at du kan tage et kursus i Business Central. Vi har standard kurser i programmet. Vi skriver også manualer.

Du kan købe plads på kurserne:

Derudover kan du købe workshops og 1-til-1 undervisning.

I forbindelse med implementering af Dynamics 365 Business Central tilbyder vi uddannelse af brugere og superbrugere. Vi kan undervise i den program funktionalitet, du og dine kolleger har brug for.

Det mest fantastiske ved workshoppen var, at jeg fik brugbare tips og læring, som kan bruges i hverdagen og som vil spare os for meget tid. Jeg har fået inspiration til nye muligheder i NAV, og set de nye muligheder i NAV i forbindelse med en opgradering. Det mere jeg lærer om NAV, des bedre synes jeg om systemet.
Undervisningen var fremragende.
Jeg håber, at få flere af mine kollegaer presset afsted på NAV kursus da, jeg kan se hvor meget potentiale i både tid og kvalitet, vi kan få udløst ved at styrke vores kompetencer“.
– Finn Odgaard Sørensen, SL Audio A/S

Udfyld formularen og få et tilbud på undervisning - helt uforpligtende

Undervisning fra erfarne konsulenter

Når du vælger kursus i Business Central og undervisning hos Logos Consult får du undervisning fra vores rutinerede og erfarne Microsoft Dynamics 365 Business Central konsulenter, der har et indgående kendskab til virkeligheden i forskellige virksomheder og kan derfor give dig sparring og vejledning i hvordan, du kan spare tid og arbejdsgange i netop dine opgaver i programmet.

Har du brug for undervisning har vi vores åbne kurser, men vi tilbyder også 1-til-1 undervisning eller firma kurser.

Kurset har givet mig tilgang til et nyt system. Jeg mener det er et af de bedste systemer at lære. Jeg vil anbefale kurset til alle jeg kender, der arbejder på et kontor. Underviserne var dygtige til at lære fra sig og gode til at hjælpe. I det hele taget et rigtig godt kursus.”
Lis Hansen, LEGO System A/S

kursus i business central

Spørgsmål om undervisning og kursus i Business Central?

Har du spørgsmål om undervisning i Dynamics 365 Business Central? Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.