Udvidet emballageansvar

Applikation til Business Central: Udvidet emballageansvar

Løsning til rapportering af emballageforbrug i Business Central

I 2025 kommer der krav til virksomheder om rapportering af emballageforbrug i Danmark.
producentansvar.dk kan du læse mere om de nye regler for emballageforbrug. Ud over ansvaret for håndtering af jeres virksomheds emballageaffald, indeholder producentansvaret også en rapporterings-, indberetnings- og oplysningspligt til myndighederne.

Vi har hos Logos Consult udviklet en løsning, der håndterer det i Business Central. Det er en applikation, vi kan installere i jeres Business Central program. Vi kalder den “Udvidet Emballageansvar”.

Hvad handler producentansvar om?

Producentansvaret er begrundet i brugen og genudnyttelsen af de materialer og stoffer, som indgår i produktionen af elektronik, batterier og biler. Det er derfor med udgangspunkt i jeres produkter, at I som producenter eller importører bliver omfattet af producentansvaret.
Producentansvaret for emballage og engangsplast er også nu ved at blive implementeret.

Det betyder, at I som allerede markedsfører emballage i Danmark, skal foretage jeres registrering i DPA’s producentansvarsregister fra 1. april og senest 31. august 2024.
Du kan læse mere om producentansvar her.
Her kan du læse om producentansvar for emballage

Her er løsningen Udvidet Emballageansvar til BC

Applikationen til Business Central hjælper med effektivt at opfylde lovkravene for rapportering af forventede emballagemængder, som en virksomhed bringer til det danske marked fordelt på kategorier og karakteristika. I 2025 skal applikationen bistå med at rapportere de reelle emballagemængder, som virksomheden har bragt ind på det danske marked.

Applikationen “Udvidet Emballageansvar” koster foreløbig 1000 kr. ekskl. moms per måned per juridisk selskab i databasen, som løsningen aktiveres for. Der faktureres for et år ad gangen.

Anvender I ikke en nyere version af 365 Business Central, kan applikationen nedgraderes til tidligere versioner. Der vil her være en ekstra omkostning.

Her præsenteres du for løsningen.

Kom i gang med applikationen til jeres Business Central løsning

Har du spørgsmål til applikationen Udvidet Emballageansvar? Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99 eller box@logosconsult.dk.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig i gang med Udvidet Emballageansvar til jeres Business Central løsning.

Du kan også udfylde formularen og få et tilbud - helt uforpligtende

Tips til rapportering

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99 eller box@logosconsult.dk. Her får du mere viden om løsningen til at håndtere emballageforbrug i Business Central.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.