Hos Logos Consult får du en ERP løsning tilpasset til din virksomhed - og endda til en forudsigelig økonomi

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dét giver Logos Consult dig:

 • En ERP løsning som dækker din virksomheds behov
 • En ERP løsning baseret på det populære program; Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Microsoft Dynamics NAV eller Navision)
 • Sparring og tæt samarbejde om en løsning, der understøtter arbejdsprocesserne i din virksomhed
 • Flere end 30 engagerede medarbejdere – med en gennemsnitlig anciennitet på mere end 7 år
 • Som de eneste i Danmark skriver vi lærebøger til programmet – det betyder kompetent undervisning til dig, der skal arbejde med programmet
Hos Logos Consult har vi erfaringen til at kunne sætte os ind i din forretning, og vi er specialister i at se mulige effektiviseringer i dine digitale arbejdsgange.

Du får en erfaren samarbejdspartner

Hos Logos Consult får du ikke kun en ERP leverandør, men en samarbejdspartner.

Microsoft Dynamics 365 Business Central understøtter flere hundrede almindeligt brugte forretningsprocesser – og vi ved, hvordan det kan gøres mest effektivt. Vi kan være din samarbejdspartner, når det kommer til optimering af arbejdsprocesser. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.

Når vi leverer et ERP system, er det ikke bare en ERP løsning. Det er en livsstil for progressive virksomheder og mennesker, der prioriterer vækstmuligheder.

Hos Logos Consult har vi fokus på, at du får:

 • En tidssvarende ERP løsning – som matcher din virksomhed i dag men også om flere år
 • En løsning med en forudsigelig økonomi
 • Et ERP program med lave levetidsomkostninger

Derudover tilbyder vi vores kunder et abonnement, hvor vi holder deres Dynamics 365 Business Central løsning opdateret – endda inkl. tilretninger i programmet. Til fast pris.

Udfyld formularen og få et tilbud på en ERP løsning til din virksomhed - helt uforpligtende

Vi er meget glade for vores løsning. Vi tog en ny Navision løsning med visse tilretninger til især projektstyring i brug i 2006. Vi tegnede samtidig et abonnement på den løbende vedligeholdelse, og er siden blevet opdateret til ny version adskillige gange“.
Helle Sørensen, BC Maskinfabrik A/S

En ERP løsning med handlefrihed – hvad betyder det for dig?

Friheden til at handle er en forudsætning for at kunne føre vigtige beslutninger ud i livet. Med handlefrihed mener vi, at Business Central standardprogrammet er det bærende i vores løsninger. Vi tilpasser det nøje til kundens behov, men på en måde, så det kan holdes opdateret og tidssvarende.

Vi dokumenterer eventuelle tilpasninger, vores kunder har brug for. Vores kunder må ikke være afhængige af en enkelt leverandør eller en lille personkreds. De skal frit kunne vælge blandt de tilgængelige Business Central ressourcer på markedet.

Vores kunder må ikke være fastlåste i en bestemt programversion. En opdateret løsning har en lang levetid foran sig. Det er også derfor, at vi tilbyder årlig opdatering til en fast, lav pris – inkl. tilpasninger. Tilpasninger kan relativt nemt flyttes til den nye Dynamics 365 Business Central version, ligesom alle historiske data flyttes med. Hermed bliver virksomhedens ERP system kontinuerligt løftet til nyeste version, og på den måde har virksomheden garderet sig ved at opretholde et fremtidssikret og tidssvarende ERP system.

ERP konsulent

Jeg skal ikke kunne sige, om Logos Consult er toppen af kransekagen, men jeg har i hvert faldt ikke fortrudt, at jeg har valgt Logos Consult”.
Partner Anne Mortensen, Stennevad A/S.

Stennevad havde fået implementeret Dynamics NAV, men Anne valgte herefter Logos Consult som ny samarbejdspartner.

Vores holdning til din ERP løsning

Ved implementering af Dynamics 365 Business Central lægger vi i særlig grad vægt på:

 • At din investering i programmet er tjent hjem indenfor 2 år
 • At være fleksible i hele projektforløbet, så du ikke skal træffe beslutninger i blinde
 • At inspirere til ressourcebesparelser gennem optimering af forretningsprocesser
 • At udnytte standardprogrammet optimalt og kun tilpasse det, når det giver værdi for din virksomhed. Få tilpasninger betyder oftest færre udgifter for din virksomhed

Logos Consult har eksisteret siden 1997 og har lige siden haft 100% fokus på implementering, vedligehold og support af Microsoft Dynamics 365 Business Central, som tidligere hed Dynamics NAV og Navision.

Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor programmet.

Værdiskabende kompetencer – sikre leverancer

Vi leverer værdiskabende kompetencer. Vores konsulenter og programmører har mange års erfaring og høj faglig kompetence. Når vi hjælper dig med dit Dynamics 365 Business Central program, skal det give tydelig værdi for din virksomhed. Det skal give procesoptimering, tidsbesparelser eller forbedringer for medarbejderne i virksomheden.

Du får en sikker leverance af dit Dynamics 365 Business Central program. Det nye software skal implementeres, når det bedst passer din organisation. Ikke mindst skal medarbejderne have hjælp til at anvende det nye program. Vi er klar til at rådgive og undervise, så medarbejderne kan lære at anvende programmet optimalt.

Prøv Dynamics 365 Business Central gratis

Er du nysgerrig efter at se, hvordan Dynamics 365 Business Central programmet virker?

Så få adgang her til programmet i 30 dage. Gratis.

Få nyttig rådgivning om dit ERP system

Kontakt os i dag og få gratis ERP rådgivning. Kontakt vores Salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller skriv til box@logosconsult.dk.

Vi kan svare på spørgsmål angående licenser og priser, men også forklare nærmere om hvordan Dynamics 365 Business Central kan frigive tid til andet arbejde hos medarbejderne i din virksomhed, optimere arbejdsgange, undgå fejl, medvirke til at data er opdateret og man bl.a. undgår at arbejde i flere forskellige systemer.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.