Hos Logos Consult får du en ERP løsning tilpasset til din virksomhed - og endda til en forudsigelig økonomi

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dét giver Logos Consult dig:

 • En ERP løsning som dækker din virksomheds behov
 • En ERP løsning baseret på det populære program; Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Microsoft Dynamics NAV eller Navision)
 • Sparring og tæt samarbejde om en løsning, der understøtter arbejdsprocesserne i din virksomhed
 • En tidssvarende ERP løsning – som matcher din virksomhed i dag men også om flere år
 • En løsning med en forudsigelig økonomi
 • Et ERP program med lave levetidsomkostninger
 • Et Dynamics 365 Business Central / NAV / Navision program vi holder opdateret på nyere version for dig – endda inkl. tilretninger i programmet. Til fast pris.
 • Som de eneste i Danmark skriver vi lærebøger til programmet – det betyder kompetent undervisning til dig, der skal arbejde med programmet
 • Flere end 20 Business Central / NAV / Navision erfarne konsulenter og programmører

Hos Logos Consult har vi en gennemsnitlig medarbejder-anciennitet på 8 år.

erp kompetence

I det store hele er der frigivet tid til andet arbejde – og mere spændende opgaver. Det var også det, der var formålet med projektet. For det første at øge tilfredsheden hos brugerne, som skal godkende fakturaer og sende udlæg til os. For det andet at spare tid i arbejdsprocesserne. For det tredje at øge kvaliteten af det, der blev lavet. Når man automatiserer mange arbejdsgange, så undgår man også en masse fejl.”

Jan Sørensen, økonom og controller hos Krifa.

Du får en erfaren samarbejdspartner

Hos Logos Consult får du ikke kun en ERP leverandør, men en samarbejdspartner.

Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV understøtter flere hundrede almindeligt brugte forretningsprocesser – og vi ved, hvordan det kan gøres mest effektivt. Vi kan være din samarbejdspartner, når det kommer til optimering af arbejdsprocesser. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.

Når vi leverer et ERP system, er det ikke bare en ERP løsning. Det er en livsstil for progressive virksomheder og mennesker, der prioriterer vækstmuligheder.

Udfyld formularen og få et tilbud på en ERP løsning til din virksomhed - helt uforpligtende

Vi er meget glade for vores løsning. Vi tog en ny Navision løsning med visse tilretninger til især projektstyring i brug i 2006. Vi tegnede samtidig et abonnement på den løbende vedligeholdelse, og er siden blevet opdateret til ny version adskillige gange“.
Helle Sørensen, BC Maskinfabrik A/S

En ERP løsning med handlefrihed – hvad betyder det for dig?

Friheden til at handle er en forudsætning for at kunne føre vigtige beslutninger ud i livet. Med handlefrihed mener vi, at Business Central / NAV standardprogrammet er det bærende i vores løsninger. Vi tilpasser det nøje til kundens behov, men på en måde, så det kan holdes opdateret og tidssvarende.

Vi dokumenterer eventuelle tilpasninger, vores kunder har brug for. Vores kunder må ikke være afhængige af en enkelt leverandør eller en lille personkreds. De skal frit kunne vælge blandt de tilgængelige Business Central / NAV ressourcer på markedet.

Vores kunder må ikke være fastlåste i en bestemt programversion. En opdateret løsning har en lang levetid foran sig. Det er også derfor, at vi tilbyder årlig opdatering til en fast, lav pris – inkl. tilpasninger. Tilpasninger kan relativt nemt flyttes til den nye Dynamics NAV version, ligesom alle historiske data flyttes med. Hermed bliver virksomhedens ERP system kontinuerligt løftet til nyeste version, og på den måde har virksomheden garderet sig ved at opretholde et fremtidssikret og tidssvarende ERP system.

ERP konsulent

Jeg skal ikke kunne sige, om Logos Consult er toppen af kransekagen, men jeg har i hvert faldt ikke fortrudt, at jeg har valgt Logos Consult”.
Partner Anne Mortensen, Stennevad A/S.

Stennevad havde fået implementeret Dynamics NAV, men Anne valgte herefter Logos Consult som ny samarbejdspartner.

Vores holdning til din ERP løsning

Ved implementering af Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV lægger vi i særlig grad vægt på:

 • At din investering i programmet er tjent hjem indenfor 2 år
 • At være fleksible i hele projektforløbet, så du ikke skal træffe beslutninger i blinde
 • At inspirere til ressourcebesparelser gennem optimering af forretningsprocesser
 • At udnytte standardprogrammet optimalt og kun tilpasse det, når det giver værdi for din virksomhed. Få tilpasninger betyder oftest færre udgifter for din virksomhed

Vi bruger en del af Logos Consults udviklingsservice. Det gør vi fordi, at Logos Consult finder løsninger, der sparer os for tid og giver bedre kvalitet til vores kunder. Vi finder løbende nyt potentiale sammen med Logos Consult.”
CFO Rune Vinther Jensen, altinget.dk

Værdiskabende kompetencer – sikre leverancer

Vi leverer værdiskabende kompetencer. Vores konsulenter og programmører har mange års erfaring og høj faglig kompetence. Når vi hjælper dig med dit Dynamics NAV program, skal det give tydelig værdi for din virksomhed. Det skal give procesoptimering, tidsbesparelser eller forbedringer for medarbejderne i virksomheden.

Du får en sikker leverance af dit Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV program. Det nye software skal implementeres, når det bedst passer din organisation. Ikke mindst skal medarbejderne have hjælp til at anvende det nye program. Vi er klar til at rådgive og undervise, så medarbejderne kan lære at anvende programmet optimalt.

Prøv Dynamics 365 Business Central gratis​

Er du nysgerrig efter at se, hvordan Dynamics 365 Business Central programmet virker?

Så få adgang her til programmet i 30 dage. Gratis.

Få nyttig rådgivning om dit ERP system

Kontakt os i dag og få gratis ERP rådgivning. Kontakt vores Salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller skriv til box@logosconsult.dk.

Vi kan svare på spørgsmål angående licenser og priser, men også forklare nærmere om hvordan Dynamics 365 Business Central kan frigive tid til andet arbejde hos medarbejderne i din virksomhed, optimere arbejdsgange, undgå fejl, medvirke til at data er opdateret og man bl.a. undgår at arbejde i flere forskellige systemer.

Du kan læse mere her om Dynamics 365 Business Central og Microsoft Dynamics NAV eller hvordan vi implementerer en ERP løsning.

Scroll til toppen
business intelligence

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.