Her kan du læse kursisters erfaring med kurserne hos Logos Consult

Det her fortæller kursisterne

Overvejer du at tage et kursus hos Logos Consult?

Her kan du læse nogle kursisters erfaring med kurserne i Dynamics 365 Business Central.

dynamics 365 business central kurser navision

Kurserne har givet et bedre indblik i BC365. Det var godt, at det var muligt at få undervisning i vores løsning. Jeg vil anbefale kurserne til brugere af BC365. Det er altid godt at få udvidet horisonten.
– Kenneth Rygaard, FDO Danske Olieberedskabslagre

Kurset Introduktion og Overblik har givet mig indblik i Business Central. Det mest fantastiske ved kurset var indholdet.
Jeg har fået overblik og en god gennemgang. Jeg vil anbefale kurset til mine ansatte.
Undervisningen var fremragende“.
– Preben Møller, Great Greenland A/S

Jeg deltog i Business Central kurserne; “Introduktion og Overblik”, “Økonomistyring” og “Debitor- og Kreditorstyring”, som har givet mig overblik over mulighederne i programmet. Det bedste er, at jeg har fået et samlet overblik over de forskellige moduler og opbygningen af BC. Jeg har bl.a. fået viden om oprettelse af konti, opsætning af bogføringsgrupper mfl. og automatisk bogføring af periodiseringer.
Kurserne vil jeg anbefale til nye brugere af Business Central. Man får på kort tid overblik over systemet.
Underviserne havde stort overskud og klare svar på spørgsmål samt en behagelig og rolig gennemgang. Kurserne var generelt en rigtig god oplevelse”.
– Joan Ebbesen, Miljøservice A/S

Jeg har fået et generelt godt kendskab til opbygning og funktionalitet i Business Central.
Jeg kan anbefale kurserne til mine kollegaer, bl.a. fordi vi har en ældre udgave af systemet, og vi alle kan have glæde af at se de nye funktioner og i det hele taget få nogle ideer til, hvordan arbejdsgangene kan udføres smartere”.
– Kia, Vikingeskibsmuseet Roskilde

Kurset Introduktion og Overblik gav mig et grundlæggende kendskab til Business Central, og der var materialer og dokumenter til at tage med hjem. Kurset har primært givet mig grundlæggende forståelse af programmet, så jeg nu kan navigere rundt i det og kender til genveje og tips.
Kurset kan jeg anbefale til bogholdere og nye brugere af Business Central”.
– Steffen Holm, Linkogas Amba

Underviserne havde meget stor viden om programmet.
Jeg har fået ny indsigt i, hvordan programmet virker og nye muligheder som programmet byder på – og hvad vi kan se frem til, når vi opgraderer.
Kurserne kan jeg anbefale til andre brugere af Business Central programmet.
Jeg synes underviserne var meget gode til at hjælpe os kursister og forklare tingene”.
– Mtoo Norrild, Torm A/S

Business Central kurserne har givet mig overblik. Det bedste ved dem var underviserne, de var engagerede, godt inde i stoffet og gode til at formidle.
Nogle af de fordele kurserne har givet mig er:

  1. Ro i maven omkring det nyanskaffede system.
  2. Bøgerne som er et godt opslagsværk.
  3. En meget bedre udnyttelse af systemet.

Jeg vil anbefale Business Central kurserne til sælgerne i firmaet jeg arbejder for, de vil med fordel kunne arbejde med systemet selv. Undervisernes formidling var meget tilfredsstillende.”.
– Steen Hansen, RFX+Care International A/S

Jeg har fået mere viden om, hvor og hvordan man finder det, man skal bruge bl.a. genveje.
Kurset gav mig mere viden om programmet generelt, søgefunktioner og
finanskladder.
Jeg kan anbefale kurset til kollegaer – undervisningen var meget tilfredsstillende”.
– Dorthe Kristiansen, Døssing & Partnere Revisionsinteressentskab

Kurset har givet mig større indsigt i programmet.
Det udleverede Business Central materiale var noget af det bedste ved kurset, samt genveje i systemet og download/upload af Excel.
Kurset kan anbefales til alle der lige er begyndt at anvende Business Central.
Mange års erfaring med programmet gør at underviseren Pernille virker meget sikker i programmet. Pernille var også åben overfor input fra mig.”
– Theis Freilev, Moebe ApS

”Kurset har givet mig større kendskab til Business Central og de muligheder der er.
Det bedste ved kurset var de rigtig gode materialer til hjemmebrug.
Tre andre fordele kurset har givet mig er, indblik i tilpasning, indblik i områder vi p.t. ikke bruger og sparring med andre på kurset.
Jeg vil anbefale kurset til andre som er nybegyndere i Business Central eller skal til at have Business Central, fordi Pia var en fantastisk formidler.
Desuden var det fine lokaler og super forplejning”
– Jeanette Sørensen, SHT A/S

Kurset har givet mig mulighed for at varme op til BC implementering.
Jeg har lyst til at komme i gang med implementering nu. En anden fordel ved kurset er, at jeg fik tips og tricks til programmet, og at jeg kunne stille specifikke spørgsmål og undersøge mine egne BC-områder”.
– Jens Holdt, NTO A/S

Efter kurset i Introduktion og Overblik føler jeg mig tryggere i miljøet, og kan finde ting meget mere målrettet og bedre. Jeg fik nogle gode værktøjer og kendskab til tastaturgenveje. Lærebøgerne måtte vi få med hjem. Jeg synes undervisningen var meget tilfredsstillende, og kurset kan jeg anbefale til nye Business Central brugere”.
– Klara Isfeld, Leneo A/S

Kurset i Økonomistyring har givet mig indblik i, hvor meget mere Business Central kan i forhold til, hvordan vi i dag bruger programmet. Især hvis vi bliver opgraderet til en nyere udgave. Noget af det bedste var at lære om periodisering, men også et større indblik i finansdelen og tidsbesparende oplysninger har været en fordel.
Generelt vil jeg anbefale Logos Consults kurser til kollegaer. Underviseren var god til at få mange oplysninger formidlet på en enkelt dag samt god til at forstå, hvad der blev spurgt til og til at videreformidle”.
– Britta Lindegaard, Bungalow ApS

Jeg har fået en forbedret Business Central viden. Der var gode lærere og godt kursusmateriale. Kurserne gav mig indsigt i vareflow fra A til Z og viden om de mest brugte økonomifunktioner.
Jeg kan anbefale kurserne til alle finansledere, der er i gang med at opgradere til Business Central. Undervisningen var fremragende, og jeg er glad og tilfreds ”.
– Morten Vestengen

Kurset Økonomistyring har givet mig større viden om dimensioner, periodisering og årsafslutning. Undervisningen var fremragende og på et let forståeligt sprog.
Vi fik rigtigt godt materiale med hjem”.
– Janne Holm, Bendtsen ApS

Dynamics 365 Business Central har tidligere haft navnene Dynamics NAV og Navision

Navneændringen kom i forbindelse med frigivelsen af en ny programversion i 2018. Hos Logos Consult har vi undervist i programmet i flere år, og har derfor undervist i både Navision, Dynamics NAV og nu Dynamics 365 Business Central. 

365 dynamics kurser

”Jeg er blevet mere sikker i at bevæge mig rundt i NAV.
Der var en klar og forståelig gennemgang og undervisning.
Tre fordele jeg har fået ud af kurset er: Viden om hvad/hvilke ”udtræk” der kan findes i NAV, brug af gentagelseskladder og brug af dimensionsregnskaber.
Kurset kan jeg anbefale til andre som bruger NAV. Man får en god og forståelig undervisning”.
– Inga Hedelin, Danish Pig Genetics P/S

Hos Logos Consult har jeg klart fået bedre indsigt i, hvad NAV kan. Jeg kan se, at der er mange flere muligheder end jeg havde forestillet mig.
Det mest fantastiske er, at der var få deltagere på kurset og at underviser var godt inde i NAV. Han havde god kontakt til deltagerne og var hurtig til at fange dem, som stoppede op. Undervisningen var fremragende”.
– Claus Christensen, Solar Føroyar

”Jeg har arbejdet med Dynamics NAV i 8 år – specielt Salg og Indkøb. Salg, indkøb og lager kurset har givet mig nye værktøjer, der vil gøre mange ting nemmereDet bedste ved kurset var at jeg følte, at uanset om man har arbejdet med systemet i mange år, eller om man aldrig har arbejdet med det, så havde alle en mulighed for at følge medDe største fordele ved kurset var, at jeg fik nye værktøjer og nemmere kan navigere rundt i systemet”.
– Donna Sørensen, ZPD A/S

Kurset har givet mig kendskab til Dynamics NAV, hvilket jeg ikke havde før. Det mest fantastiske ved kurserne var introen og de rigtig gode bøger, vi har fået med. Super godt kursus. Dejligt der ikke var flere på holdet, så det var muligt at stille spørgsmål.”
– Anita Hansen, Billund

Jeg har fået et meget større indblik i hvordan NAV arbejder. Det var fantastisk at der kun var 4 på holdet, så der var tid til hjælp og spørgsmål. Efter kurset ved jeg mere om hvad mine brugere arbejder med i NAV. Jeg har fået større indblik i funktioner og viden om hvad de enkelte opsætninger hedder. Jeg vil anbefale kurset til dem, som ikke har det store kendskab til NAV, hvis de bruger det i deres hverdag.”
– Catharina Ørsted, Weibel Scientific A/S

business central kursus

Jeg deltog i Økonomistyring og Debitor- og Kreditorstyring i Dynamics NAV 2017, og var bekymret for om jeg rent faktisk kunne lære noget nyt i og med, at vi i firmaet allerede har Microsoft Dynamics 365 Business Central. Men jeg kan anbefale kurserne til alle, der overvejer at skifte til Business Central eller andre versioner af NAV. Det er en rigtig god måde at komme ind i programmet og lære hvordan det bruges.
Jeg har fået viden om gentagelseskladde, rykkere og rentemoduler samt momsafstemning. Jeg synes at gentagelseskladde, hvis jeg kan få det til at fungere, vil være et kæmpe aktiv i min hverdag.
Det mest fantastiske ved kurserne var underviserne”.
– Camilla Søvndal, Sicatech A/S

Kurset “Økonomistyring” har været en øjenåbner ift. funktionalitet i NAV.
Det mest fantastiske ved kurset var en meget jordnær undervisning i relevante problematikker. Kurset har givet mig øget appetit på rapportgenerering.
Undervisningen var meget tilfredsstillende. Fantastisk god indlevelse i vores individuelle forhold”.
– Bjarne H. Jensen, Pettinaroli A/S

Tak for nogle rigtig gode og lærerige kursusdage hos jer.”
– Shanne Rankenberg Jensen, Revisorerne Hostruphus

Kurset har givet mig tilgang til et nyt system. Jeg mener det er et af de bedste systemer at lære. Jeg vil anbefale kurset til alle jeg kender, der arbejder på et kontor. Underviserne var dygtige til at lære fra sig og gode til at hjælpe. I det hele taget et rigtig godt kursus.”
– Lis Hansen, LEGO System A/S

logos consult 1

Kurset Introduktion & Overblik har givet mig en masse læring i at håndtere NAV. Det har givet mig viden om NAV, og jeg er blevet godt rustet til at skal i gang med NAV. Jeg er ikke bange for at gå til NAV med oprejst pande.
Jeg vil anbefale kurset til alle, fordi det er rigtig godt at få viden om hvordan man navigerer i NAV, inden man starter i det. Så det er en perfekt start.
Underviseren havde god tid til os, og var rigtig god til at lære fra sig”.
– Kristine Lynge, Findroids ApS

Vi havde et rigtig godt kursus og fik en masse gode værktøjer med hjem. Både nogle vi kunne bruge her-og-nu og nogle vi kan bruge på sigt. Men det vigtigste var at få et indblik i, hvordan brugen af systemet fungerer samt hvad det kan yde. Ideerne er allerede begyndt at tikke ind.”
– Gitte Markussen, ABC Mokka

Jeg deltog på kurset om salg, indkøb og lager. Det har givet mig bedre grundlæggende forståelse for Navision. Det rolige tempo og den grundige gennemgang gjorde at jeg varmt vil anbefale kurset til nybegyndere med begrænset erfaring i NAV. Herudover var det en fordel, at høre hvordan andre også anvender Navision.”
– Kim Elling Petersen, Dulong Fine Jewelry

Kurset Økonomistyring har givet mig input til opsætning og ændring på gamle vaner, som kan gøre at mit arbejde bliver mere effektivt. Det mest fantastiske ved kurset var praktisk afprøvning, lærebog og sparring. Jeg vil anbefale kurset til andre brugere af Navision. Undervisningen var meget tilfredsstillende.”
– Ann-Cecilie Christensen, Bogø Kostskole

Inden jeg deltog på kurset Salg, Indkøb og Lager, var jeg i tvivl om vi kom omkring det, jeg havde brug for. Men efter kurset har jeg viden om ting, jeg ikke vidste systemet kunne. Der var også en del, jeg vidste i forvejen. Jeg har bl.a. nu viden om montagestyklister. Det var klart det bedste. Det mest fantastiske ved kurset var en rigtig god underviser. Formidling og undervisning var fremragende.”
– Susanne Hessellund, Orskov Foods A/S

kursus

Jeg har fået indblik i, hvad NAV kan gøre lettere i min hverdag. Det mest fantastiske ved kurserne var det udleverede materiale. Jeg har nu kendskab til funktioner, jeg ikke kendte i forvejen, i NAV. Jeg har mulighed for at sætte NAV op mere specifikt til mig som bruger. Jeg vil anbefale kurserne til alle, der arbejder med NAV.”
– Louise Kolbach, dbramante1928

Kurserne har givet mig mere indsigt i nye funktioner, og jeg har fået lidt klarhed over ting, jeg har ”bøvlet” lidt med. Det er en fordel, at der har været få deltagere på holdene.”
– Helle Wittendorff, 2010 Vin & Velsmag

Den største forandring kurset har givet mig, er en mere effektiv hverdag i NAV.
Jeg kan anbefale kurset til alle der har lyst til at være mere effektive i NAV, og som mangler en bedre forståelse af selve opbygningen af programmet.
Undervisningen var fremragende”.
– Line Cecilie Brogaard, Albjerg Revision

Først syntes jeg, at kurserne ”Økonomistyring” og ”Debitor- og Kreditorstyring” var for dyre, og jeg var i tvivl om de ville virke for mig, fordi jeg har brugt en ældre version af NAV og var påbegyndt nuværende NAV 2013. Men efter at have deltaget på kurserne har jeg fået kendskab til funktioner, som gør at jeg føler mig mere sikker, så jeg selv “tør” prøve forskellige løsninger.
Det var en fordel at vi fik kursusmateriale, som vi kan bruge fremadrettet, at PC’er var sat godt op og klar til brug, og at der var få kursister på holdet.
Underviserne er grundige, nærværende og har stort kendskab til programmet.”
– Deanne Møller, Dansk Socialrådgiverforening

Efter min deltagelse på kurserne Introduktion & Overblik og Økonomistyring er jeg blevet bekræftet i, at systemets faciliteter er nemme at tilgå.
Jeg er blevet mere skarp på NAV’s faciliteter og muligheder, og jeg har fået indblik i, hvordan konsulenterne hos Logos Consult arbejder sammen og udnytter hinandens kompetencer.
Derudover er deres lærebøger gode opslagsværker.
– Susanne Bjerg Abildgaard, Danske Diakonhjem

”Det kurserne har givet mig er, et helt nyt univers vedr. arbejdsmetoder har åbnet sig for mig.
Har aldrig set andet end hvad jeg har arbejdet med i bank, men altid rart at lære nyt.
En ting som jeg synes har været rigtig godt er, den kontinuerlighed der var i at kurserne lå så tæt gør, at jeg virkelig har mærket, at det har givet mig en grundig baggrundsviden for brugen af NAV.
3 fordele kurserne har givet mig er: Kan bruges i et nyt job, altid godt at kunne anvende andre EDB systemer, end jeg er vant til, mere sikkerhed i at alt kan læres.
Jeg vil anbefale kurserne til alle mine bekendte, et godt arbejdsredskab, der kan bruges af alle.
Undervisernes formidling var meget tilfredsstillende, det var en super dejlig kursus-periode, og det kan klart anbefales til mange i min omgangskreds”.
– Bente Ørbæk

Jeg var i tvivl om kurserne ville berøre nok af de elementer, vi bruger i vores dagligdag. Kurserne har givet mig opsætningsfordele, genveje samt ideer til optimering og tidsbesparelse. Jeg kan anbefale kurserne til andre, der bruger NAV eller er nye i NAV.”
– Camilla Speich Andersen, Vallensbæk Maskinsnedkeri

navision kurser dynamics BC

“Jeg kendte intet til NAV i forvejen, så jeg havde behov for indsigt i opbygning, indhold og arbejdsprocesser i NAV, og det fik jeg.
Jeg vil anbefale kurset til andre, der som mig, ikke har kendskab til NAV og skal have en første introduktion.
Underviserens formidling var både grundig og pædagogisk.”
– Jan Enevoldsen, NxM Business Solutions.

På kurset salg, indkøb og lager lærte jeg at bruge “indkøbskladde” i produktionsmodulet.
En rigtig god ting ved kurset var underviserens måde at gennemgå tingene på, samt evne til at se hvad der ikke er nødvendigt at gennemgå (Nummerserier).
De fordele kurset bl.a. har givet mig er viden om: Massebogføring, rabatter og specialpriser samt general opsætning og sammenkobling af diverse rabatter m.m.
Jeg vil hovedsageligt anbefale kurset til økonomiansvarlige som skal have tips og tricks til at gøre deres hverdag nemmere.
Der er meget at hente for nye i programmet, men der er ikke meget lager i forhold til indkøb og salg, hvorfor jeg ikke vil anbefale det til lageransvarlige.
Jeg synes undervisningen var fremragende og vild med den måde underviseren gennemgik bogen på, at han kunne skelne mellem hvad der er nødvendigt i forhold til hvad der står i bogen”.
– Camilla Søvndal, Sicatech A/S

Kurset “Økonomistyring” har givet mig en bedre forståelse af Navision.
Det allerbedste ved kurset var en god underviser med en god agenda og måde at formidle på.
En fordel kurset har givet mig, er potentialet for vores virksomhed.
Underviserens formidling var fremragende”.
– Christian Bruhn, Danish Pig Genetics P/S

Deltagelse i Kurset har givet mig en bedre general forståelse for hvordan Navision fungerer, og hvordan de forskellige elementer snakker sammen.
Der var en meget rolig og hyggelig atmosfære på kurset, hvor der var plads til alle de spørgsmål man kunne stille, og tid til alt den hjælp man havde brug for. Et tempo alle kunne følge med i. Jeg kan anbefale kurset til mine kollegaer og venner som arbejder med NAV – undervisningen var meget tilfredstillende”.
– Jonas Rosengren, Andersen & Stender A/S

Vil du også have lærerige kursusdage?

Hvis du har spørgsmål om kurserne, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.