Lærebøger til Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV

NETBUTIK

Kurv
Varekategorier

Lærebøger til Dynamics NAV 2009 RTC

Her på siden finder du lærebøger og manualer til Microsoft Dynamics NAV 2009 RTC (den rollebaserede klient) – der er mere end 10 forskellige lærebøger. Du kan læse mere om hver enkel bog ved at klikke på den.

Du kan altid kontakte os på telefon 75 85 73 99 eller box@logosconsult.dk, hvis du er i tvivl om hvilke bøger, du skal købe.

Dynamics NAV 2009 blev frigivet af Microsoft i 2008 i to udgaver; NAV 2009 Classic og NAV 2009 RTC (Role Tailored Client). Du finder bøger til NAV 2009 Classic samt andre versioner i menuen.

Viser alle 11 resultater

Hvad er Dynamics NAV 2009 RTC?

Microsoft Dynamics NAV 2009 RTC er den første version af Dynamics NAV med den rollebaserede klient (RTC). Sidenhen har Microsoft kun frigivet nye og forbedrede versioner af Dynamics NAV med den rollebaserede klient og dermed udfaset den ældre, klassiske version. Der er en stor forskel på den klassiske klient og rollebaserede klient.

Den rollebaserede klient har en anderledes menustruktur og indeholder et andet navigationspanel.

For mange brugere er den rollebaserede klient nemmere at arbejde med. Den giver et godt overblik for brugeren og er nemmere at navigere rundt i. Programmet er tilpasset den enkelte bruger. Du kan f.eks. vælge en rolle som “regnskabschef” og få et godt finansielt overblik samt hurtig adgang til funktioner i programmet, der er relevante for denne rolle i virksomheden. Der er mange andre mulige roller i programmet.

I menuen finder du lærebøger til andre nyere rollebaserede versioner af Dynamics NAV. Er du i tvivl om hvilke bøger, du skal bruge, så er du velkommen til at kontakte os.

Alle lærebøger er skrevet af konsulenterne hos Logos Consult. Bøgerne bruges bl.a. til vores kurser, men du kan også bruge bøgerne selv som opslagsværker eller arbejde med konkrete opgaver i bøgerne. Bøgerne gennemgår flere funktioner i programmet og vejleder i hvordan man bruger disse funktioner. Dette gøres ved forklarende tekst samt matchende skærmbilleder fra programmet.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.