Continia Payment Management er overskueligt og sikkert

Spar tid på bankbetalinger

I mange virksomheder sidder man med bogholderi og betalinger i to forskellige programmer. Det kan betyde at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden, at de er bogført, betalt og afstemt. Det tager tid og kan give risiko for fejl.

Continia Payment Management samler virksomhedens betalingsformidling, så du kun skal overføre betalingsfiler og kontopostfiler til og fra dit bankbetalingsprogram. Det er nemt, overskueligt og sikkert.

Programmet håndterer både inden- og udenlandske betalinger. Har du bare 50 ind- og udbetalinger om måneden, er der typisk en tidsmæssig og økonomisk gevinst ved at bruge programmet.

Continia Payment Management sikrer høj kvalitet og sikkerhed gennem hele betalingsprocessen.
Continia Payment Management

Direkte kommunikation med banken i Dynamics 365 Business Central

Uanset om du har en enkelt bankkonto og relativt få leverandører, eller flere bankkonti og en stor leverandør-portefølje både inden- og udenlands, så får du altid et klart overblik over dine betalinger.

Med Continia Payment Management koblet på din Dynamics 365 Business Central løsning (programmet blev tidligere kaldt Dynamics NAV), kan du sende betalinger direkte fra Dynamics 365 Business Central til din banks online-system.
Løsningen leverer en unik og direkte kommunikation med banken. Betalingerne bliver godkendt og sendt til banken i ét simultant workflow, og du modtager en kvittering for betalingen med det samme.

De væsentligste funktioner med Continia Payment Management

Her er 7 af de vigtigste funktioner:

  • Du får en synergi mellem bogføring og bankens aktiviteter
  • Betaling til alle leverandører i forskellig valuta og fra flere bankkonti klares ved kun at anvende et enkelt posteringssted – udbetalingskladden
  • Man kan downloade vekselgebyrer, udbetalingsfiler og kontoudtog fra banken og importere til Dynamics 365 Business Central
  • En automatiseret valideringsproces betyder automatisk kontrol af betalinger og betalingstyper
  • Afstemning af bankkonto-filer kan hentes direkte ind i Dynamics 365 Business Central
  • Løsningen genkender faste tilbagevendende poster såsom bankgebyrer
  • Information er kvalitetssikret, så betaling klares let og ubesværet i forhold til bestemmelserne for banker og leverandører

Continia Payment Management er en populær løsning

Payment Management er et tillægsprodukt til Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV, og er anvendt hos mange virksomheder.
Det er det danske firma, Continia, der står bag produktet. Continia er certificeret af Microsoft som leverandør af tillægsprodukter.

Over 4000 kunder verden over anvender i dag Payment Management.

Udfyld formularen og få et tilbud på Payment Management til din virksomhed - helt uforpligtende

Få mere gratis viden

Sæt dig godt til rette foran din computer og deltag på gratis webinarer.

Du får meget viden på kort tid. Der er begrænset antal pladser så tilmeld dig allerede nu.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Payment Management, opsætning og funktionalitet i Business Central eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Vores konsulent- og udviklingsteam hjælper dagligt vores kunder med at optimere arbejdsgange vha. Business Central eller support, undervisning, tilpasninger, integrationer osv. til programmet. Vi kan også hjælpe dig.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.