Digitalisering af forretningsprocesser med Dynamics 365 Business Central

Business Central understøtter mange forretningsprocesser

Business Central er et omfattende forretningssystem, der kan digitalisere stort set alle forretningsprocesser. Det handler om at skabe et bedre datagrundlag, smidiggøre forretningsprocesser og gøre arbejdsgange nemmere og lettere for medarbejderne. Typisk vil medarbejdere kunne spare tid på udvalgte arbejdsopgaver og effektivisere flere administrative opgaver ved hjælp af Business Central.

Flere at vores kunder opnår forbedrede forretningsprocesser indenfor økonomistyring, logistik, indkøb, produktion mv., når de anvender de mange fordele og muligheder, som Business Central tilbyder, når det kommer til at understøtte administrative arbejdsgange.

Vi er eksperter i Business Central, og kan også hjælpe din virksomhed med at optimere arbejdsgange og digitalisere forretningsprocesser.

Vil du have gratis rådgivning eller et tilbud på Business Central? Udfyld formularen så kontakter vi dig.

forretningsprocesser digitalisere

Få hjælp til din virksomhed

Anvender din virksomhed Business Central i dag og har I brug for sparring og rådgivning om at effektivisere og optimere arbejdsgange? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vores konsulenter kan rådgive om programmet, og give inspiration og vejledning til hvordan I kan effektivisere arbejdsgange med Business Central som det grundlæggende værktøj.

Vi er specialister i Business Central og beskæftiger os primært med implementering, opsætning og support af programmet. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed, hvis I ønsker et nyt program eller er interesseret i at få en supportaftale hos os.

Hos Logos Consult kan vi hjælpe din virksomhed med alt indenfor ERP programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Prøv Dynamics 365 Business Central gratis

Er du nysgerrig efter at se, hvordan Dynamics 365 Business Central programmet virker?

Du kan også få adgang til vores videoguides om programmet.

Har du spørgsmål om Dynamics 365 Business Central?

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling. Her får du rådgivning og sparring om programmet, priser, licenser mv.

Vores team af konsulenter og udviklere er klar til at hjælpe dig. De leverer dagligt support, opsætning, rådgivning, undervisning, tilretninger mv. til vores kunder.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.