Her får du en effektiv og opdateret ERP platform til din virksomhed

Hos Logos Consult leverer vi løsninger baseret på ERP platformen Dynamics 365 Business Central samt løsninger til Business Intelligence

Hos Logos Consult er vi specialister i ERP.

Vi har leveret mange løsninger baseret på den populære ERP platform Microsoft Dynamics 365 Business Central, som tidligere hed Dynamics NAV.

I forbindelse med løsninger til en ny og opdateret ERP platform kan vi også hjælpe med Business Intelligence løsninger. Vi har hjulpet flere kunder med Business Intelligence værktøjet Microsoft Power BI, som har en tæt integration til Business Central.

Logos_Consult_ERP_forside

Vedligehold af ERP platform

Vi tilbyder Business Central løsninger på både SaaS og On-premise ERP platforme. Du kan kontakte vores salgsafdeling og få viden og rådgivning om hvilken platform, der vil passe bedst til din virksomheds behov og nuværende IT infrastruktur.

Efter at have implementeret et nyt Business Central program hos din virksomhed eller arbejdsplads, kan vi tilbyde at vedligeholde, supportere og løbende opdatere jeres løsning. Det er en mulighed, vi tilbyder vores kunder og flere kunder vælger løbende support og vedligehold for at have et opdateret system med nyeste programfunktionalitet.

Overvejer du at anskaffe nyt ERP system?
Her får du svar på spørgsmål, som de fleste stiller inden et ERP projekt, som f.eks. “Hvad der sker med mine historiske data, når jeg skifter system?”, “Hvad sker der med mine tilpasninger?” eller “Hvor mange ressourcer skal jeg bruge på projektet?”.

Udfyld formularen og få et tilbud på en Business Central løsning til din virksomhed - helt uforpligtende

Hos Logos Consult har vi erfaringen til at kunne sætte os ind i din forretning, og vi er specialister i at se mulige effektiviseringer i dine digitale arbejdsgange.
Gratis adgang til ERP og BI videoer

Se videoer om hvordan man arbejder med Business Central og Power BI.

Få mere gratis viden

Sæt dig godt til rette foran din computer og deltag på gratis webinarer.

Du får meget viden på kort tid. Der er begrænset antal pladser så tilmeld dig allerede nu.

Få sparring om ERP og BI

Er du nysgerrig efter at høre mere om de løsninger, vi har leveret til vores kunder? Eller har du brug for sparring om en ERP og BI løsning til din virksomhed?

Kontakt vores salgsafdeling i dag og få konkret sparring om en løsning til din virksomhed.

Vores team af konsulenter og udviklere hjælper dagligt vores kunder med support, rådgivning, undervisning, datamigrering, implementering, udvikling, tilpasninger, integrationer, tillægsløsninger osv.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.