Hvad er et ERP system?

Hvad er et ERP system?

Kunderne fortæller

 

Vi bruger en del af Logos Consults udviklingsservice. Det gør vi fordi, at Logos Consult finder løsninger, der sparer os for tid og giver bedre kvalitet til vores kunder. Vi finder løbende nyt potentiale sammen med Logos Consult.”

– CFO Rune Vinther Jensen, altinget.dk

 

Vi har været kunde hos Logos Consult siden 2015, hvor vi startede med at få opgraderet vores Dynamics NAV 5.0 løsning til Dynamics NAV 2016.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde – det er både jeg og vores IT ansvarlige enige om.”

– Claus Clausen, Wennstrom Fuel Systems A/S og Wennstrom Wash Systems A/S

 

Det er en stor fordel, at vi hos Logos Consult har en dedikeret konsulent og udvikler tilknyttet. Det betyder for os, at vi nemt og hurtigt kan få sparring om vores Dynamics NAV løsning. Vi har desuden et vedligeholdelsesabonnement hos Logos Consult, hvor vores Dynamics NAV løsning opgraderes løbende. Vores løsning er fornyligt blevet opgraderet til nyeste version. Dét har betydet, at nogle processer er blevet forbedrede og mere smidige.”

– Ingerlise Kirkegaard, AarBus (tidl. Busselskabet Aarhus Sporveje)

 

Overvejer du at anskaffe nyt ERP system?

 

I denne gratis e-bog får du svar på spørgsmål, som de fleste stiller inden et ERP projekt, som f.eks. “Hvad der sker med mine historiske data, når jeg skifter system?”, “Hvad sker der med mine tilpasninger?” eller “Hvor mange ressourcer skal jeg bruge på projektet?”.

Et ERP system til din virksomhed giver optimerede forretningsprocesser

Hvad er et ERP system? 

ERP (Enterprise Resource Planning) er en softwareløsning, der integrerer forskellige arbejdsprocesser i virksomheder på én fælles platform. Denne tilgang sikrer, at alle medarbejdere bruger det samme system til opgaver som ordrebehandling, indkøb, lagerstyring, produktionsstyring, sager, projekter og fakturering, hvilket eliminerer behovet for at arbejde i flere systemer.

erp system

Du får 3 særlige gevinster med et ERP system

 • Én database
 • Forbind arbejdsprocesserne i virksomheden – fra salg til produktion
 • Arbejd smartere

Du kan tilgå ERP programmet fra en browser eller app, og det er brugervenligt og intuitivt at arbejde med.

ERP systemer integrerer virksomhedens kernefunktioner på en platform, hvilket gør det muligt for medarbejdere at håndtere specifikke opgaver som regnskabsføring, lønadministration, kundeordrer, indkøb, ressourcestyring og lagerhåndtering mere effektivt. Det giver medarbejdere mulighed for at arbejde nemmere og smartere. De får enklere arbejdsprocesser og bedre datakvalitet. 

Hvilke softwareprogrammer findes der indenfor ERP?

I Danmark domineres ERP-markedet af store softwareudbydere som Microsoft, SAP og Visma. Disse udbydere tilbyder omfattende ERP-løsninger, der passer til forskellige virksomhedsbehov, fra små virksomheder til store multinationale selskaber, hvilket gør dem til foretrukne valg for mange danske virksomheder.

Særligt Microsoft ERP-software bliver anvendt hos tusinder af danske virksomheder. Her udbyder Microsoft to programmer; Dynamics 365 Business Central (som tidligere hed Dynamics NAV og Navision – flere kalder det BC i dag) og Dynamics 365 Finance & Operations (som tidligere hed Dynamics AX og Axapta – mange kalder det i dag FO).

De fleste indenfor ERP-branchen vil sige at SAP er til store koncerner, FO er til store og mellemstore virksomheder, særligt produktionsvirksomheder, og BC er til mellemstore virksomheder, hvor både produktions-, service- og handelsvirksomheder kan anvende programmet.

FO og BC minder om hinanden i udseende i brugerfladen, og FO har mere avanceret funktionalitet. Programmet er også dyrere licensmæssigt i forhold til BC.

Microsoft har tidligere stået bag softwareprogrammerne XAL og C5, men Microsoft udvikler ikke længere software til disse platforme. Få virksomheder i Danmark anvender stadig programmerne, men har mulighed for at flytte til BC og samtidigt måske spare udgifterne på Microsoft licenser.

hvad er erp

Hos Logos Consult er vi certificeret Microsoft ERP-partner. Derfor kan du kontakte os og få rådgivning om dine licensforhold. Uforpligtende.

Hvorfor vælge et ERP system?


Microsoft Dynamics 365 Business Central
er et af markedets mest succesfulde ERP systemer med omkring 2 mio. brugere på verdensplan. Systemet kan i princippet bruges i enhver virksomhed uanset størrelse og branche.

Mangler du stadig svar på “Hvad er et ERP system?” ERP systemet Dynamics 365 Business Central samler og integrerer oplysninger fra hele organisationen. Det hele er gemt i en central database, så dine medarbejdere kan arbejde hurtigt og effektivt. Systemet er nemt at lære og enkelt at bruge.

Dine fordele med et Microsoft ERP system:

 • Effektiviserer arbejdsprocesser
 • Medarbejdere sparer tid
 • Større arbejdsglæde
 • Automatisering og fejlminimering
 • Bedre datakvalitet
 • Du kan opnå en ROI på under 2 år med din investering hos Logos Consult

Et ERP system koster 4-500 kr. pr måned pr bruger. Prisen er højere, hvis man har brug for udvidet funktionalitet. Man kan også købe licenser i stedet for at leje og betale en pris pr måned pr bruger. Derudover har de fleste virksomheder brug for hjælp til opsætning og tilretning af programmet. Den hjælp kan man købe på timebasis hos os. Den samlede pris på licenser og opsætning mv. afhænger af den funktionalitet, man har brug for. Derfor kan du kontakte os her og få en konkret pris for din virksomhed.

Fordele og ulemper ved et ERP system

 

Ulemper

Implementeringsomkostninger: Oftest høje omkostninger ved implementering af systemet.
Træning: Kræver ofte træning af medarbejdere.
Modstand fra medarbejdere: Nogle medarbejdere kan være modvillige over for at skifte til et nyt system.
Tidsforbrugende implementering: Kan tage lang tid at implementere.
Risiko for nedetid: Potentiel risiko for nedetid under implementering.
Behov for tilpasning: Kan kræve yderligere tilpasning for at passe til virksomhedens specifikke behov.

Fordele

Forbedret effektivitet: Automatiserer og strømliner forretningsprocesser, hvilket reducerer manuelt arbejde og fejl.
Centraliseret data: Samler alle virksomhedens data på ét sted, hvilket gør det lettere at få adgang til og analysere data.
Rapportering: Programmet giver bedre indsigt og beslutningsstøtte ved at anvende rapporteringsmulighederne.
Forbedret datasikkerhed: Centraliseret data og avancerede sikkerhedsforanstaltninger øger datasikkerheden.
Skalerbarhed: Let at skalere efterhånden som virksomheden vokser.
Optimeret ressourcestyring: Bedre overblik og styring af virksomhedens ressourcer.

Hos Logos Consult har vi fokus på, at implementeringen af et nyt ERP system som Microsoft Dynamics 365 Business Central ofte tager mellem 3-6 måneder. I begyndelsen er jeres interne ressourceforbrug begrænset, men særligt i den sidste halvdel af perioden skal brugerne i det nye system være disponible for test, uddannelse, datamigrering og idriftsætning. Normalt vil I kun skulle undvære ERP-systemet 1-2 dage, hvor det nye program idræftsættes. 

En stor del af arbejdet med at implementere systemet ligger hos os. Vi anbefaler, at I udpeger en styregruppe til projektet, fordi der skal tages beslutninger om arbejdsprocesser og arbejdsmetoder i systemet.
Derudover anbefaler vi, at udvalgte brugere får undervisning i programmet. Dette kan enten være vores standard åbne kurser eller specielle firmakurser. På vores åbne kurser kan man vælge kursusdage indenfor introduktion, økonomistyring og debitor- og kreditorstyring.
Kurserne varer fra 1 til 3 dage.

Vi programmerer gerne tilpasninger til programmet, hvis de medfører reel procesoptimering og effektivisering for virksomheden. For os handler det om at vise jer de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret – så I får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.

ERP i cloud, SaaS og on-premise

ERP kan fås på forskellige platforme.

ERP kan anskaffes til on-premise, hvor du selv kan hoste løsningen på egen server eller bruge den hostingpartner, du ønsker. Den kan fås som en Cloud løsning, og programlicensen kan købes eller man kan leje licensen.

ERP kan også anskaffes til SaaS (Software as a Service). Her ligger programmet hos Microsoft i Azure. Fordelen er her yderligere, at programmet bliver automatisk opdateret månedligt. Eksempelvis ligesom Windows styresystemet og Office 365. En SaaS løsning kan kun lejes.

Det er op til den enkelte kunde at vælge on-premise eller SaaS. Vi kan rådgive dig om platformene, og supporterer Business Central til både SaaS og On-Premise.

On-premise giver ikke mulighed for automatiske opdateringer fra Microsoft. Det betyder, at man som kunde selv bestemmer, hvornår programmet skal opdateres. Det er en fordel for nogle kunder, hvis de har integrationer til andre programmer og flere tilretninger i ERP. Her er nogle kunder mere trygge ved at selv styre, hvornår ERP programmet skal opdateres, da ERP programmet anvendes til flere forretningskritiske processer. Andre kunder foretrækker en SaaS løsning med automatiske opdateringer af Business Central.

cloud erp

Hos Logos Consult har vi nogle kunder, der foretrækker SaaS og andre kunder, der foretrækker On-premise. Vi supporterer og leverer licenser og løsninger til begge platforme.

Licenser til ERP kan både lejes og købes


Man kan købe licensen eller vælge en Subscription model.

Det er op til den enkelte kunde, hvordan virksomheden foretrækker betaling af licenser.

For nogle er det nemmere at leje licenser og betale en pris pr bruger pr måned. Andre foretrækker at købe licens til hver bruger af programmet.

Du er velkommen til at kontakte os. Vi kan give en konkret pris på en løsning til ERP til din virksomhed.

Vidensunivers: Få masser af mere viden her

Er du interesseret i at få mere viden om ERP?

Vi har skrevet flere artikler, factsheets og whitepapers om ERP, så du kan få mere viden og vejledning om emnet. Vi har også gennem tiden afholdt flere webinarer om emnet, så du kan se optagelserne.

Det er gratis og giver dig mere konkret viden om ERP:

Har du brug for rådgivning om licenser til Microsoft Dynamics?

Når du har besluttet dig for at investere i et Microsoft Dynamics ERP-program, skal du købe eller leje licenser til programmet. Her hos Logos Consult får du rådgivning om licenser til din virksomhed.

Hvis du allerede har et Microsoft Dynamics ERP-program som f.eks. Dynamics NAV, AX, Finance & Operations, C5 og lignende kan du skifte nuværende licenser til nye Dynamics 365 Business Central licenser.

Hos Logos Consult er vi certificeret Microsoft ERP-partner, så vi kan hjælpe med at undersøge din virksomheds licensværdi hos Microsoft og rådgive om, hvordan du får mest værdi ud af dine nuværende licenser, når du konverterer dem til en ny Microsoft ERP-løsning.
Kontakt vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller send os en mail til box@logosconsult.dk. Vi er klar til at rådgive dig om licenser, ERP mv.

Hvad er forskellen på ERP og CRM?

Forskellen på ERP og CRM er, at CRM er software til at håndtere processer vedr. salg og marketing. ERP er software til at håndtere alle processerne i en virksomhed; både salg, marketing, finans, lager, indkøb, produktion samt projekter og sager. Et CRM (Customer Relationship Management) system kan ofte hjælpe med at automatisere arbejdsprocesser med salg og marketing. F.eks. udsendelse af mails, håndtere kontaktdata på kunder, segmentere kunder og potentielle kunder.

Et ERP system som Business Central har også CRM funktionalitet. Nogle virksomheder foretrækker at anvende denne funktionalitet, idet det indgår i ERP programmet og man derfor undgår at købe et CRM system. Andre virksomheder foretrækker at købe et CRM system og anvende dette sideløbende med deres ERP system. Det kommer an på hvilke behov og arbejdsgange, man har i virksomheden.

business central saas

Søger du support til din løsning?

Hos Logos Consult finder du konsulenter og udviklere, der har stor erfaring og viden om ERP-programmet Dynamics 365 Business Central. Flere af vores medarbejdere har arbejdet hos os i mere end 10 år.

Hos Logos Consult har vi altid beskæftiget os med Navision, Dynamics NAV og 365 Business Central, som programmet hedder nu. Vi har stor viden om, hvordan programmet sættes op, og vil gerne udfordre kunder på, hvordan man kan anvende programmet for at optimere arbejdsprocesser og udføre administrative processer hurtigere og nemmere.

Vi har leveret Business Central til mange forskellige typer af virksomheder, og har ikke fokus på udvalgte brancher. Vi kan levere effektive løsninger til alle virksomheder, også uanset virksomhedsstørrelse. Vi har stor viden om, hvordan Business Central (BC) kan fungere effektivt i en virksomhed og hvordan man kan få optimeret arbejdsprocesser ved hjælp af programmet. Vi sørger for at installere programmet, sætte det op hos brugerne og udvikle tilpasninger, tilpasse fakturahoveder, integrere til andre programmer mv. Ikke mindst sørger vi for at uddanne de medarbejdere, der dagligt arbejder med programmet, så de i vid udstrækning selv kan løse opgaver og evt. håndtere fejlmeddelelser i programmet.

Vi kan supportere og vedligeholde din virksomheds BC løsning. Vi kan også hjælpe med hosting af løsningen.

Lagerstyring i Business Central

Sådan kan ERP fungere for din virksomhed

Et ERP-program er udviklet til at understøtte og effektivisere de forskellige administrative processer i forsyningskæden, så virksomheden f.eks. kan undgå fejl i ordrebehandlingen, fakturering og få styr på varer på lager, indkøbsplanlægning, lagerværdi, svind og forbrug osv.

ERP kan betyde automatiserede flows f.eks. vedr. godkendelse af indkøb, genbestilling af varer mv.

Med ERP handler det om at få mulighederne for bl.a.:

Et ERP-program kan også integreres til andre systemer, f.eks. en webshop, PIM mv.

Arbejder du med projekter?

En projektorienteret virksomhed har stor gavn af at anvende ERP.

I ERP-software er der specifik funktionalitet til at administrere sager, ressourcer (arbejdstimer, maskiner mv.) og samtidigt styre projekter og ikke mindst have overblikket over økonomien på hvert enkelt projekt.

Med ERP-software som Dynamics 365 Business Central får du det fulde overblik over projektets økonomi i ét skærmbillede – uanset om du arbejder til fast eller variabel pris.

En løsning baseret på Dynamics 365 Business Central giver også mulighed for tidsregistrering via en app til medarbejdere.

Desuden kan man få Gantt funktionalitet til løsningen, så man kan planlægge detaljeret via en grafisk oversigt med drag-and-drop funktioner.

Stærkt værktøj til produktionsplanlægning

Som produktionsvirksomhed har man brug for software til styring og planlægning af produktionen.

Her findes flere muligheder med ERP, hvor f.eks. Dynamics 365 Business Central er et stærkt værktøj til ordreproducerende virksomheder.

I programmet kan en produktionsordre indeholde alle varer til et helt projekt, med specifik rute og komponentliste til hver enkelt vare. Du kan også få overblik over både direkte og afledte behov, lige så snart du har oprettet en ordre til produktion. Ud over planlægning af indkøb og produktion af halvfabrikata, kan programmet oprette købsordrer til dine underleverandører.

Programmet kan integreres til Gantt funktionalitet, så man får et visuelt overblik over kapacitetsbelastningen og muligheder for dynamisk re-planlægning.

Se dine mange muligheder her

I denne video fortæller vi om, hvad systemet Dynamics 365 Business Central indeholder.

Du får indblik i programmets følgende muligheder:

 • Funktionalitet i programmet (00:08)
 • Anvend på computer, mobil osv. (07:33)
 • Integration til Outlook mv. (09:07)
 • Automatiserede forretningsprocesser (11:03)
 • Få overblik og træf bedre beslutninger (13:04)
 • Fokus på de rigtige salgsmuligheder samt kundeservice (14:13)
 • Salgsprognoser og lagerudvikling (17:09)
 • Tilpas systemet til hver bruger (19:06)
 • Tillægsløsninger og tilretninger efter behov (20:35)

Prøv programmet – gratis

Har du lyst til selv at arbejde i Dynamics 365 Business Central ERP-programmet og selv prøve de forskellige funktioner?

Så klik her og få adgang til en 30 dages demoperiode på programmet. Her får du adgang til et fiktivt regnskab, kaldet Cronus, hvor du kan prøve at oprette kunder, ordrer, sager, produktionsordrer mv. Du får adgang til den fulde pakke så har du brug for at teste Projektmodulet kan du det, og har du brug for at undersøge mulighederne i Produktionsmodulet kan du også det.

Vi opretter en bruger til dig i vores eget demo-miljø hvor du får dit eget test-regnskab. Så har du masser af muligheder for at se programmet og de funktioner, programmet indeholder.

Få adgang til demo af Business Central her.

Arbejd smartere og få optimerede processer

hvad er et erp system

ERP systemer er i vid udstrækning inspireret af de oprindelige, manuelle processer tilsat den moderne teknologis muligheder for kommunikation, integration, genbrug af data og forenkling. Men især det sidste bliver ikke udnyttet optimalt af ret mange virksomheder.

Vi har set eksempler på virksomheder, der efter en optimering af de administrative processer (ved hjælp af et Dynamics 365 Business Central ERP program) har kunnet fordoble produktionen, uden at skulle tilføre personale til administration.

Overvejer du at få et nyt ERP system? HER ER 12 TING DU SKAL VIDE

Har du brug for rådgivning om et ERP system til din virksomhed?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring.
Ring til vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 og få gratis sparring og rådgivning.


Vi er certificeret Microsoft ERP partner og har mange års erfaring i at implementere systemer i praktisk talt enhver tænkelig branche.

Vi har leveret mere end 1000 løsninger gennem tiden – vi kan også hjælpe din virksomhed. Vi har i mere end 26 år beskæftiget os med implementering og support af Business Central, så vi kan med sikkerhed sige, vi er specialister i programmet.

Hos Logos Consult tilbyder vi alt indenfor ERP løsningen Microsoft Dynamics 365 Business Central:

 • Implementering, vedligehold og opgradering
 • Support, rådgivning og undervisning
 • Udvikling, tilretninger og integrationer

Dét mener kunderne

Vores team af konsulenter og udviklere leverer hver dag support til vores kunder.

ERP-implementering indebærer en omfattende proces, hvor vi står for opgradering eller installation af et nyt system, rådgiver om arbejdsprocesser og optimering, og foretager nødvendige opsætninger og tilpasninger. Implementeringen omfatter også undervisning af medarbejdere, der primært vil bruge systemet, samt løbende vedligehold og support.

Vi bruger en del af Logos Consults udviklingsservice. Det gør vi fordi, at Logos Consult finder løsninger, der sparer os for tid og giver bedre kvalitet til vores kunder. Vi finder løbende nyt potentiale sammen med Logos Consult.”
– CFO Rune Vinther Jensen, altinget.dk

Det er en stor fordel, at vi hos Logos Consult har en dedikeret konsulent og udvikler tilknyttet. Det betyder for os, at vi nemt og hurtigt kan få sparring om vores Dynamics NAV løsning. Vi har desuden et vedligeholdelsesabonnement hos Logos Consult, hvor vores Dynamics NAV løsning opgraderes løbende. Vores løsning er fornyligt blevet opgraderet til nyeste version. Dét har betydet, at nogle processer er blevet forbedrede og mere smidige.”
Ingerlise Kirkegaard, AarBus (tidl. Busselskabet Aarhus Sporveje)

Du kan læse flere udtalelser fra vores kunder her.

Sådan bliver I løftet fra økonomisystem til ERP

Er det første gang din virksomhed skal investere i ERP?

Vi har en del kunder, der har valgt ERP til at optimere deres forretningsprocesser, og som tidligere har anvendt økonomisystemer som C5, E-conomic eller lignende løsninger.

Det vil betyde, at man starter på et helt nyt system. Vi kan hjælpe med at flytte data fra det gamle system til nyt system. I denne proces vil vi altid anbefale at datavaske – at kigge på hvilke data, der er relevante at flytte med over i det nye program men også forholde sig kritisk til hvilke data, der ikke er nødvendige at flytte med.

Inden vi installerer ERP i jeres virksomhed, vil vi gennemgå mindst en workshop med fokus på forretningskritiske processer. Det vil typisk være finans, salg og køb men også lager, sager mv., hvis din virksomhed har brug for software til dette også. Ved at have en tæt dialog med jer kan vi rådgive om hvilke ERP funktioner, der er relevante for jer, og hvordan I kan anvende programmet så I får optimerede arbejdsprocesser. 

Ikke mindst sørger vi for at undervise de medarbejdere, der kommer til at arbejde i det nye ERP program dagligt.

Implementering af ERP system

Få en professionel vurdering af dit ERP system

Anvender din virksomhed en ERP udgave, der hedder Navision eller Dynamics NAV? Eller måske anvender I en tidligere udgave af Business Central? Hos Logos Consult tilbyder vi det, vi kalder for et sundhedstjek. Her vil vi vurdere programmets tilstand. Vi kan f.eks. se hvor mange tilretninger, programmet har og komme med et bud på, hvor længe man kan være kørende på det ældre program samt få et prisoverslag på en opgradering af programmet til nyeste programversion.

Er du interesseret i at få tilrettet dit nuværende Dynamics NAV eller Business Central program eller få det integreret til andre programmer mv., kan vi også være behjælpelige her.

Hos Logos Consult har vi beskæftiget os med ERP i mere end 26 år, og programmerne Navision, Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central er vores ekspertise. Derfor kan du trygt lade os vedligeholde og supportere din Dynamics ERP løsning.

erp systemvurdering

Få opgraderet dit ældre Dynamics program

Flere virksomheder i Danmark anvender Microsoft Dynamics som ERP platform. Der er forskellige versioner. Der er flere versioner af Dynamics NAV, hvor seneste version er fra 2018. Herefter ændrede Microsoft i tilgangen til, hvordan programmet kodes og løftede samtidigt for muligheden ved at anvende programmet i SaaS med automatiske opdateringer. I 2018 fik Dynamics NAV derfor nyt navn: Dynamics 365 Business Central.

Anvender din virksomhed en ældre version af Dynamics NAV eller andet ERP, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan løfte jeres nuværende op på en ny ERP version. Her tilbyder vi nyeste version af Dynamics 365 Business Central, hvor din virksomhed får adgang til nyeste funktionalitet og forbedringer i programmet.

Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende prisoverslag på en ny ERP løsning til din virksomhed.

nav business central

Tips til dit ERP projekt

At få implementeret nyt ERP i en virksomhed betyder for de fleste medarbejdere ændringer. Det er ændringer i, hvordan man skal arbejde i ERP programmet. For mange medarbejdere betyder det forandringer i vaner og arbejdsprocesser. Men det er en kortvarig tilvænningsperiode, indtil man har lært det nye program at kende.

Inden man får implementeret ERP programmet, anbefaler vi, at man får inddraget ledelsen og nøglemedarbejdere i projektet. Der er mange medarbejdere, der anvender programmet hver dag. Derfor er det en fordel, at alle medarbejdere ved, at der kommer et nyt system og hvilke fordele, det medbringer. Fordelen ved at inddrage nøglemedarbejdere er, at de kan bidrage til, hvordan arbejdsprocesser kan optimeres i forretningen og evt. flaskehalse kan undgås ved hjælp af det nye system. Disse medarbejdere kan også blive oplært i det nye system og videregive deres viden til andre og nye medarbejdere.

Vi anbefaler også, at man inddeler ERP projektet i faser, og starter med de væsentligste forretningsprocesser. Hernæst kan se på øvrige forretningsprocesser.

Business Central Support og vedligehold erp

Vedligehold og support

Hos Logos Consult tilbyder vi support og vedligehold af ERP. Vores konsulenter kan give support over TeamViewer, og vi har også klippekort, man kan købe til support.

Desuden tilbyder vi vores kunder vedligehold af ERP installationen. Vi tilbyder bl.a. en opdateringsaftale, så vi opgraderer jeres ERP løsning inkl. tilretninger f.eks. hvert år, 2. eller 3. år. Det vælger I selv. Vi tilbyder ligeledes hosting af løsningen. Er I nysgerrige på en SaaS løsning i Microsoft Cloud, hvor programmet automatisk opdateres, kan vi også levere denne løsning.

Vi har kunder, der har været hos os i mere end 10 år og løbende får opdateret deres ERP løsning samt får support fra vores konsulenter ved behov. Vi har mere end 20 konsulenter og udviklere, der dagligt hjælper vores kunder med Dynamics 365 Business Central ERP.

Undervisning

Vil du lære at arbejde i Dynamics 365 Business Central?

Vi har igennem årerne undervist mange bogholdere, økonomichefer, indkøbere, sælgere, administrationsmedarbejdere mv. i ERP.

Flere vælger at få undervisning i ERP, efter programmet er implementeret i virksomheden. Vores erfarne konsulenter kan give 1-til-1 undervisning, hvor de underviser i udvalgt ERP funktionalitet. Men de fleste vælger at deltage på vores åbne kurser, hvor man får en introduktion til ERP. Vi underviser bl.a. i økonomistyring samt debitor- og kreditorstyring i ERP programmet Dynamics 365 Business Central.

Her ser du et uddrag af nogle kursisters erfaring med et kursus i ERP:

Kurset har givet mig større kendskab til Business Central og de muligheder der er.
Det bedste ved kurset var de rigtig gode materialer til hjemmebrug.
Tre andre fordele kurset har givet mig er, indblik i tilpasning, indblik i områder vi p.t. ikke bruger og sparring med andre på kurset.
Jeg vil anbefale kurset til andre som er nybegyndere i Business Central eller skal til at have Business Central, fordi Pia var en fantastisk formidler.
Desuden var det fine lokaler og super forplejning.
– Jeanette Sørensen, SHT A/S

Kurset Økonomistyring har givet mig input til opsætning og ændring på gamle vaner, som kan gøre at mit arbejde bliver mere effektivt. Det mest fantastiske ved kurset var praktisk afprøvning, lærebog og sparring. Jeg vil anbefale kurset til andre brugere af Navision. Undervisningen var meget tilfredsstillende.”
– Ann-Cecilie Christensen, Bogø Kostskole

Business Central kurserne har givet mig overblik. Det bedste ved dem var underviserne, de var engagerede, godt inde i stoffet og gode til at formidle.
Nogle af de fordele kurserne har givet mig er: Ro i maven omkring det nyanskaffede system. Bøgerne som er et godt opslagsværk. En meget bedre udnyttelse af systemet.
Jeg vil anbefale Business Central kurserne til sælgerne i firmaet jeg arbejder for, de vil med fordel kunne arbejde med systemet selv. Undervisernes formidling var meget tilfredsstillende”.
– Steen Hansen, RFX+Care International A/S

logos consult lærebog

Manualer til programmet – gode vejledninger

Hvis du mangler mere viden om Microsoft Dynamics 365 Business Central, så har vi skrevet flere bøger og manualer til programmet. Mange bogholdere anvender dem som opslagsbøger. Her har vi beskrevet de forskellige funktioner i programmet og ikke mindst skrevet vejledninger til, hvordan man f.eks. opretter debitorkort, ordrer, kontoplan osv.

Du kan finde vores manualer her

Du kan købe manualer til flere forskellige versioner af programmet, og vælge den programversion, du arbejder med til dagligt. Bøgerne anvender vi på vores kurser, hvor vi bruger fiktive regnskaber, så man kan udføre konkrete opgaver i programmet.

Vi har skrevet bøger i flere år, og mange har igennem tiden fundet viden og stor hjælp i bøgerne.

Her fortæller en kunde, om hvad hun får ud af at anvende bøgerne:

Bøgerne har givet mig en breder indsigt i Navision, skal ikke bruge så lang tid på søgning i systemet. Fordele ved bøgerne er:

 1. Ny viden.
 2. Har kunnet opbygge en ny virksomhed uden hjælp fra udbyder.
 3. Hurtigere igangsætning af diverse analyser.

Bøgerne vil jeg anbefale til kolleger som mangler samme viden, som jeg gjorde.

Godt materiale, gode vejledninger”.

– Lene Weiland, Horup Byg

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.