background-image
 • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
 • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Rollen som konsulent

Er du målrettet, analyserende og ansvarlig? Så er du måske vores nye kollega.

Hvordan vil min arbejdsdag se ud?

Du kommer til selv at kunne planlægge din arbejdsdag, så den er i god balance med fritid og familieliv.

Du får dage på kontoret og dage hos kunderne. Du kommer til at arbejde tæt sammen med udvalgte kunder.

Du får mulighed for at tage ansvar for projekter. Vi arbejder i teams i forbindelse med Dynamics NAV/Business Central implementeringer, og du vil derigennem få den rolle, der passer bedst muligt ind i dit speciale.

Hvilke opgaver skal jeg sidde med?

Som konsulent er det naturligt for dig at finde løsninger, der dækker kundens behov – både ved at vælge den rigtige funktionalitet i standardprogrammet og ved at definere robuste programtilpasninger i samarbejde med vores udviklingsafdeling.

Du kommer til at arbejde med:

 • Analyse af kunders forretningsprocesser
 • Afholdelse af workshops
 • Rådgivning
 • Support
 • Undervisning, både ude hos kunden og i vores egne kursuslokaler

Du får en leder, der forstår dine faglige udfordringer, giver sparring, og samtidig støtter dig i din faglige og personlige udvikling.

Er det her den typiske beskrivelse af dig?

At arbejde som konsulent hos Logos Consult er for dig, der:

 • Føler ansvar for alt, hvad du går ind i. Troværdighed er vigtigt for dig
 • Vil opnå dine mål. Du er typen der ofte sætter mål og deadlines for dig selv
 • Falder det naturligt at forklare og beskrive ting. Du er god til det, når du er i dialog med et andet menneske – men også overfor store grupper
 • Trives med at have orden i tingene og styr på detaljerne
 • Vil have sikkerhed, omtanke og præcision i dit arbejde

Kan du genkende dig selv ved minimum fire af ovenstående punkter? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi søger altid dygtige og erfarne konsulenter til vores team.

Mød én af dine kommende kolleger

I videoen her fortæller Kim om sin rolle som konsulent, og hvorfor han trives med denne rolle hos Logos Consult. Her kan du se flere videoer med andre kolleger samt ledelse.

Mulighed for uddannelse

Hos Logos Consult har vi fokus på, at du videreudvikler dig, så du altid har kompetencerne til at gøre dit job bedst muligt. Derfor er vi meget opmærksomme på, at du løbende får udvidet dit kompetencefelt.

Er du i dag en erfaren ERP konsulent eller superbruger, så tilbyder vi et uddannelsesforløb, hvor du får udvidet dine kompetencer, så du er rustet til en karriere som Dynamics 365 Business Central konsulent hos Logos Consult.

Måske er du ERP konsulent indenfor andre programmer end NAV/Business Central, men mangler erfaring med selve programmet. Måske er du økonomichef, ERP ansvarlig eller superbruger i en handels-, produktions- eller servicevirksomhed, og søger en karriere som Business Central konsulent hos Logos Consult.

Er du interesseret?

Du er altid velkommen til at kontakte Lars Westerberg med fokus på din erfaring og faglige kompetencer. Start med at sende dit CV og en kort mail til leverancechef Lars Westerberg på lwe@logosconsult.dk.

Du kan også se aktuelle ledige stillinger her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV