Er en stilling hos Logos Consult det næste trin i din ERP karriere? Se her om vi er et match.

Hvad tilbyder Logos Consult?

Vi er en moden virksomhed, der løbende vinder markedsandele og vokser. Logos Consult blev etableret i 1997.

Her får du gode muligheder for at arbejde selvstændigt og alligevel have et solidt bagland med nogle af branchens dygtigste kolleger til at assistere dig, når du har brug for det.

Opgaverne er afvekslende og spændende, og du får gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi tilbyder ansættelse på attraktive vilkår, bl.a. med flekstid, så du kan indrette din arbejdsdag på en måde, der også giver dig tid til familie og privatliv.

Sådan arbejder vi

Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Dynamics NAV og Navision), er det produkt, vi mestrer til fingerspidserne. Vi laver simpelthen ikke andet end det.

Indenfor de senere år har vi implementeret flere hundrede projekter baseret på nyeste generation af programmet.

Infrastruktur, udvikling af tillægsløsninger osv. overlader vi trygt til vores brede pallette af samarbejdspartnere. Det sikrer, at bestyrelsen, ledelsen og hele den øvrige organisation har fuldt fokus på dette enestående produkt, som du selv er ekspert i eller er på vej til at gøre til din karriere.

Vi arbejder i teams, når vi leverer Dynamics NAV/Business Central løsninger til vores kunder. Vi besidder hver især mange forskellige kompetencer. Dem sætter vi i spil, når vi sammen skal levere et projekt til en kunde.

Vi støtter og hjælper hinanden, når ny viden skal tilegnes og når vanskelige opgaver skal løses.

Det tilbyder vi

Du får en leder, der forstår dine faglige udfordringer, giver sparring, og samtidigt støtter dig i din faglige og personlige udvikling.

Som eksempel kan vi nævne vores udviklingschef og leverancechef, som er ledere for henholdsvis udviklingsteamet og konsulentteamet. De har begge mange års ERP erfaring og har desuden daglig kontakt til kunderne om deres projekter.

Desuden tilbyder vi dig:

  • Behageligt arbejdsmiljø. Vi har enmands- og tomandskontorer. Det giver dig ro til at kunne fordybe dig i dine opgaver.
  • Fleksible arbejdstider.
  • Valgfri bonus-ordning.
  • Fleksibel løn-pakke. Vi er alle forskellige steder i livet, og her skal der være plads til at arbejde på nedsat tid, mulighed for at justere antallet af sine feriedage mv.
  • Fleksibel pensionsordning. Det betyder, at du selv styrer hvor meget af din løn, der skal gå til pensionsopsparing. Den beslutning vil vi helst overlade til dig.
  • Sundhedsforsikring
  • Frokostordning
  • Fri telefon og internet

Derudover handler det om at have det hyggeligt og sjovt sammen med sine kolleger. Derfor samles afdelingerne to gange om året til sociale arrangementer; i september og op til jul. Du har også mulighed for at planlægge personalearrangementer sammen med dine kolleger. Vi har senest haft arrangementer indenfor go-cart, Escape Room, fodboldgolf, Murder Mystery og musikshows.

dynamics 365

Ser du et match?

Har du erfaring indenfor ERP branchen, og kan du se dig selv i en jobfunktion hos os? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi garanterer naturligvis fuld diskretion. Du kan kontakte følgende ledere:

Kontakt leverancechef Lars Westerberg på lwe@logosconsult.dk, hvis du kan se dig selv være en del af vores konsulentteam.

Kontakt udviklingschef Flemming Mortensen på fm@logosconsult.dk, hvis du vil være en del af vores udviklingsteam.

Kontakt salgschef Poul Høgholt på poh@logosconsult.dk hvis du er interesseret i en stilling i salgsteamet.

Hvis du har andre kompetencer at tilbyde os, kan du kontakte adm. direktør Peter Frøbert på pfr@logosconsult.dk.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.