Business Central SaaS

Business Central SaaS

Er du interesseret i en Dynamics 365 Business Central SaaS løsning?

Få rådgivning om en Business Central SaaS løsning til din virksomhed

Her får du viden om en Business Central SaaS løsning til din virksomhed.

Hos Logos Consult har vi siden 1997 specialiseret os i Microsoft Dynamics 365 Business Central løsninger. Programmet har gennem tiden også haft navne som Navision og Dynamics NAV.

Når du køber en Business Central løsning, kan licensen anskaffes på flere forskellige måder. Hos Logos Consult kan vi give dig rådgivning om de forskellige muligheder. Det handler om at vælge en løsning, der passer til din virksomheds behov og øvrige software programmer samt infrastruktur.

Hvad kan du med en SaaS løsning?

En SaaS (Software as a Service) licens til Business Central betyder, at din virksomhed lejer programmet. Opdateringsabonnementet til Microsoft er inkluderet i prisen. Med dette abonnement har din virksomhed retten til at benytte nyeste version af programmet. Serverdrift og regelmæssige opdateringer af Business Central er inkluderet i SaaS licensen.

Du har også andre muligheder. Du kan købe en On-Premise licens til programmet. Her betaler du et årligt opdateringsabonnement derudover. Som kunde skal du dog selv vurdere, hvornår programmet skal opdateres, og arbejdet i at opgradere programmet betales separat. Arbejdet med at opgradere programmet kan vi som certificeret Microsoft partner håndtere. Som Microsoft partner kan vi også levere licenser til programmet, da kunder ikke kan købe eller leje licens direkte hos Microsoft, men skal igennem en forhandler som f.eks. Logos Consult. Med en On-Premise løsning kan du selv bestemme, om Business Central løsningen skal ligge på en server i din virksomhed eller varetages af en hosting-partner.

Der er en tredje mulighed, når du køber licens til Business Central. Det er Subscription. Her lejer du også licensen, og opdateringsabonnementet til Microsoft er inkluderet i prisen. Med Subscription bestemmer du også selv, hvornår programmet skal opdateres af en Microsoft partner (mod betaling), men du bestemmer også selv, om serverdriften skal varetages i din virksomhed eller hos en hosting-partner.

Har du spørgsmål?

Som kunde handler det altså om at tage stilling til, om du vil leje eller eje licenser samt om du ønsker automatiske opdateringer af Business Central.

Som Microsoft partner kan vi give dig rådgivning om SaaS, Subscription, hosting osv. Start med at kontakte vores salgsafdeling og få uforpligtende rådgivning om licens, priser osv.

Hos Logos Consult har vi et team af konsulenter og udviklere, der dagligt leverer opsætning, implementering, opgraderinger, support og vedligehold af Dynamics 365 Business Central hos vores mange kunder. Vores team er også klar til at levere til din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.