Tilmeld dig i dag

Vil du have kompetencer indenfor Dynamics 365 Business Central? Programmet hed tidligere Dynamics NAV. Så tilmeld dig kursus i dag.

Undervisningen er baseret på den nye webbaserede Dynamics 365 Business Central, og tager udgangspunkt i Business Central version 18, som blev frigivet i 2021. Kurserne er derfor relevante for dig, der anvender web-klienten.

For at give den bedste undervisning for dig har vi begrænsede pladser på kurserne.

Priser er ekskl. moms.

Pris er inklusiv forplejning og PC, der stilles til rådighed – klargjort med Dynamics 365 Business Central og andre nødvendige programmer.

Har du spørgsmål til din tilmelding, så skriv til os på box@logosconsult.dk eller ring til os på telefon 75 85 73 99. Vi er klar til at hjælpe dig.

Tilmeld kurser her

Felter med * skal udfyldes:

Der bliver sendt en bekræftelsesmail til din mailadresse efterfølgende.

Sådan gør du

Udfyld felterne i den blå box.

Vælg det eller de kurser, du vil deltage i.

Når du har udfyldt felterne, får du en mail med bekræftelse på din tilmelding.

Vi sender herefter en faktura til din mailadresse. Hvis faktura skal sendes til en anden, så skriv det i kommentarfeltet.

Betaling

Prisen er inklusiv forplejning og PC, der stilles til rådighed – klargjort med Dynamics 365 Business Central og andre nødvendige programmer. 

Er du i tvivl om noget?

Undervisningen er baseret på Dynamics 365 Business Central version 18, som blev frigivet i 2021, og har den webbaserede brugerflade.

Vi forbeholder os retten til at aflyse 14 dage før kursusstart, såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding. Vi orienterer selvfølgelig kursister, hvis et kursus aflyses. Du vil i så fald blive tilbudt at deltage en anden dag eller få refunderet beløbet. 

Kontakt os på box@logosconsult.dk eller telefon 75 85 73 99 hvis du er i tvivl om noget. Vi tager også imod din kursustilmelding her.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.