Hvad er Navision?

Hvad er Navision?

Kunderne fortæller

Vi har været kunde hos Logos Consult siden 2015, hvor vi startede med at få opgraderet vores Dynamics NAV 5.0 løsning til Dynamics NAV 2016.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde – det er både jeg og vores IT ansvarlige enige om.”

– Claus Clausen, Wennstrom Fuel Systems A/S og Wennstrom Wash Systems A/S

Det er en stor fordel, at vi hos Logos Consult har en dedikeret konsulent og udvikler tilknyttet. Det betyder for os, at vi nemt og hurtigt kan få sparring om vores Dynamics NAV løsning. Vi har desuden et vedligeholdelsesabonnement hos Logos Consult, hvor vores Dynamics NAV løsning opgraderes løbende. Vores løsning er fornyligt blevet opgraderet til nyeste version. Dét har betydet, at nogle processer er blevet forbedrede og mere smidige.”

– Ingerlise Kirkegaard, AarBus (tidl. Busselskabet Aarhus Sporveje)

Vi bruger en del af Logos Consults udviklingsservice. Det gør vi fordi, at Logos Consult finder løsninger, der sparer os for tid og giver bedre kvalitet til vores kunder. Vi finder løbende nyt potentiale sammen med Logos Consult.”

– CFO Rune Vinther Jensen, altinget.dk

Hvad kan nyeste Business Central?

I dette gratis factsheet kan du læse om de nyeste muligheder og funktioner i programmet.

Navision samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, CRM, produktion, projektstyring, løn og HR i ét program.

Navision effektiviserer forretningsprocesser og gør arbejdet nemmere for dig

Navision programmet har eksisteret siden 1990’erne, og er frigivet af Microsoft i mange versioner. For hver ny version kommer ny og forbedret funktionalitet.

I dag hedder programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central, men kaldes ofte stadig Navision eller Dynamics NAV. Programmet har eksisteret siden 1995 og hed Navision indtil 2007, hvor det skiftede navn til Dynamics NAV. I 2018 skiftede det navn til Dynamics 365 Business Central. Microsoft frigiver en ny version af programmet omtrent to gange om året.

Microsoft udvikler kontinuerligt programmet for at imødekomme brugernes behov og leverer et stærkt ERP system, der kan strømline og effektivisere forretningsprocesser i en virksomhed.

Navision giver tidsbesparelser

Forestil dig at du og kollegerne kan slippe for:

  • Tidsspild
  • Data der ikke er opdateret
  • Alt for mange manuelle arbejdsgange

Hos Logos Consult kan du få en Navision løsning, der passer til din forretning med fokus på effektivisering og digitalisering af virksomhedens processer.

Her fortæller Ingerlise og Bruno om, hvordan de bruger Dynamics NAV/365 Business Central. De arbejder hos Busselskabet Aarhus Sporveje. Ingerlise var træt af systemer, der ikke talte sammen, og nu sparer Bruno ½ time hver dag. Det er tid, han i stedet kan bruge på indbringende arbejde.

Dynamics 365 Business Central er et omfattende program med mange muligheder. Det har Busselskabet Aarhus Sporveje og mange af vores andre kunder gavn af hver dag.

Hos Logos Consult bidrager vi gerne med inspiration og rådgivning til at opnå bedre udnyttelse af Dynamics 365 Business Central (Navision) programmet, færre manuelle processer, effektivisering, undgå tidsspild osv.

Navision er et Microsoft ERP program

Navision er et ERP (Enterprise Resource Planning) program.

Programmet samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, CRM, produktion, projektstyring, løn og HR i ét program.

Navision integrerer oplysninger fra hele organisationen. Det hele er gemt i en central database, så medarbejderne i en virksomhed kan arbejde hurtigt og effektivt.

Du kan se læse vores factsheet her om dine fordele med den nyeste Dynamics 365 Business Central (Navision).

Hos Logos Consult har vi leveret, supporteret og vedligeholdt Dynamics 365 Business Central (Navision) siden 1997 hos flere hundrede danske virksomheder. 

Vi er også klar til at levere til din virksomhed. Start med at kontakte vores salgsafdeling her og få uforpligtende tilbud eller gratis rådgivning om en løsning til din virksomhed.

Nemt og enkelt at lære

Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision) rummer mange muligheder, og er et af markedets mest succesfulde ERP produkter med omkring 2 mio. brugere på verdensplan.

Business Intelligence og analyseværktøjer er standard i programmet, så du kan få det økonomiske overblik over virksomheden – hurtigt og nemt.

Her ses et eksempel på programmet Dynamics 365 Business Central (som Navision kaldes i dag).

Navision tilgås fra en web-browser eller som app, bl.a. fra en Ipad eller smartphone, og er dermed fleksibelt at bruge.

Spørgsmål om Navision?

Har du et Navision program i dag? Eller overvejer du at anskaffe et?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi er Microsoft ERP partner, og kan rådgive dig om Navision.

Vi tilbyder:

Kontakt os i dag på telefon 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk. Vi er klar til at hjælpe dig med dit Navision program.

Opgradering til nyeste Business Central

Hvis du anvender et ældre Navision eller Dynamics NAV program i dag, kan der være flere fordele ved at opgradere til nyeste Dynamics 365 Business Central version. Microsoft udvikler kontinuerligt på programmet og tilføjer nye funktioner, muligheder og forbedringer for hver version.

Er du nysgerrig på mulighederne ved en opgradering af jeres nuværende ERP løsning, er du altid velkommen til at kontakte os hos Logos Consult. Vores team af konsulenter og udviklere arbejder dagligt med at opgradere Navision, NAV og Business Central løsninger hos vores kunder.

Om end det er en opgradering eller en helt ny løsning, din virksomhed har brug for, så kan vi hjælpe.

Support

Vi tilbyder support på Navision, Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central til vores kunder. Support foregår over telefonen, hvor vi kobler op via Teamviewer til kundens computerskærm for at se NAV eller Business Central programmet. Som kunde kan man kontakte den konsulent, man oftest taler med hos os, eller vores Support for at få hjælp.

Du kan købe klippekort til support hos vores salgsafdeling. Kontakt os på telefon 7585 7399 eller send en mail til box@logosconsult.dk.

navision business central

Lær om nyeste Business Central

Er du nysgerrig efter at se, hvordan programmet fungerer? Du er altid velkommen til at deltage på et af vores webinarer eller inspirationsmøder. Her viser vi udvalgt funktionalitet i programmet. Vi afholder webinarer løbende, og du kan se de kommende webinarer her.

Du har også mulighed for at deltage på et vores kurser i Business Central. Her er det en af vores konsulenter, der underviser i programmet. Et kursus varer kun én dag, og du får masser af nyttig viden om, hvordan man anvender programmet.

Navision til din virksomhed

Er du interesseret i en Dynamics 365 Business Central (nyeste programversion af Navision) løsning?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vores salgsafdeling tager gerne en uforpligtende samtale med dig. Først og fremmest er vi interesseret i at høre om virksomheden, hvilken ERP løsning I anvender i dag samt hvilke krav, I har til et nyt system.

Business Central understøtter de mange forskellige administrative processer indenfor bogholderi, salg, indkøb, lager, projekter, sager og produktion. Programmet kan hjælpe til at effektivisere processer, så medarbejdere kan få optimeret de forskellige arbejdsprocesser.

Business Central kan anvendes indenfor stort set alle brancher. Løsningen har omfattende funktionalitet til handel og logistik, produktion samt funktioner til sags- og ressourcestyring og tidsregistrering.

navision rapportering

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.