Opgradering

Hvad indebærer en ERP opgradering?

Med dette whitepaper får du viden om ERP opgradering af Navision, Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du får fakta om opgradering af ældre versioner som Dynamics NAV og Navision til nyere Business Central versioner. Du får også konkret viden om, hvordan man holder sin Dynamics løsning i en opgraderbar tilstand, og sikrer fremtiden for dit program ved bl.a. at overholde nogle grundlæggende regler.
De nyere versioner af Dynamics NAV hedder Dynamics 365 Business Central.

Udfyld felterne i den blå boks og få gratis whitepaper

Dette 2 siders whitepaper giver dig viden om:

  • Det indebærer en opgradering
  • Sådan sikrer du programmets fremtid

Felter markeret med * skal udfyldes.

Navision opgradering – Her er dine muligheder

Overvejer du at opgradere dit Navision eller Dynamics NAV program? Hvis din virksomhed anvender Navision eller Dynamics NAV, kan det være på tide at få opgraderet programmet til nyeste programversion. I dag hedder programmet Dynamics 365 Business Central, og du kan bl.a. købe eller leje programmet, så du får automatiske opdateringer af programmet to gange om året. Hermed undgår du et større opgraderingsprojekt senere hen. Programmet kan anvendes som en online løsning (SaaS) og en On-Premise løsning.

Ved at læse vores gratis whitepaper får du mere viden om, hvordan en opgradering foregår. Du er også velkommen til at kontakte os. Vi har arbejdet med Navision, NAV og Business Central siden 1997, og har leveret mere end 1000 løsninger gennem tiden.

Når du vælger at få opgraderet dit ERP program hos os, så er det vores erfarne konsulenter og udviklere, der står for at implementere og opsætte den nye løsning. Vi tilbyder også undervisning og løbende support på løsningen. 

Ved en opgradering af jeres eksisterende program ser vi gerne på nuværende tilretninger sammen med jer. Er der evt. nogle tilretninger, der ikke er nødvendige i det nye program? Jo færre tilretninger, jo færre omkostninger for jer.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.