Tjekliste til ERP projekt

Her er tjeklisten til dit ERP projekt

Søger du vejledning og rådgivning til, hvordan du skal gribe et ERP projekt an? Her får du viden om hvilke faldgruber, du kan undgå i et ERP projekt.

Her er de vigtigste faldgruber i et ERP projekt – og hvordan du undgår dem

På under 20 min. får du gennemgået tjeklisten til et ERP projekt. Det er en video, som du får adgang til – og kan se lige så mange gange, du vil.

Du får også adgang til en PDF, du kan downloade med 12 vigtige punkter, du skal huske til projektet.

Du får:

  • Tjeklisten til hvordan du undgår faldgruber i et ERP projekt (20 min. video)
  • Huskelisten til ERP projekt (PDF)

Du kan bestille det hele her – helt gratis. Udfyld felterne i den blå box.

Du får viden om de vigtigste faldgruber, man som virksomhed kan falde i – og hvordan I kan undgå dem. Så du kan få et succesfuldt projekt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Det handler om at opnå et succesfuldt projekt

Planlægning er afgørende i et ERP projekt. Som virksomhed er det vigtigt at se på hvilke væsentlige arbejdsprocesser, det nye ERP program skal understøtte. Hos Logos Consult står vi for implementeringen af programmet. Vi starter typisk med workshops med fokus på vigtige arbejdsområder, og har oftest fokus på et prototypeforløb, så I hurtigt kan komme i gang med det nye program. Vi tager højde for tilpasning af systemet, datamigrering, testning, træning af brugere og endelig implementering.

Implementeringen af et ERP system kan påvirke organisationens kultur og arbejdsgange. Det er vigtigt at sikre, at medarbejderne er involveret i processen fra starten og modtager tilstrækkelig træning for at kunne bruge det nye system effektivt. Modstand mod forandring er almindelig, og ledelsen skal være klar til at adressere eventuelle bekymringer og skabe en positiv holdning til projektet. Hvis det er muligt, anbefaler vi ofte at udvalgte nøglemedarbejdere er med under processen.

Investering i din virksomheds fremtidige succes

Et nyt ERP system giver jeres virksomhed mulighed for at øge effektiviteten, forbedre beslutningstagningen gennem bedre dataanalyse og integration, reducere omkostninger og styrke konkurrenceevnen på markedet.

I sidste ende er et nyt system en investering i virksomhedens fremtidige succes. Ved at omhyggeligt planlægge og styre projektet kan virksomheden realisere sine mål og opnå værdifulde fordele på lang sigt.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.