Fra XAL til nyt Microsoft system

Fra XAL til nyt Microsoft system

Hos Logos Consult handler det om at vores kunder får en naturlig overgang fra Microsoft Concorde XAL til Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV eller Navision). Få gratis rådgivning her om at flytte fra XAL til Dynamics 365 Business Central.

Hvad skal afløse dit XAL system?

Hvis du og dine kolleger bruger Microsoft Concorde XAL i dag, så har I formodentligt oplevet, at Microsoft ikke længere udvikler eller supporterer Concorde XAL.

Det kan være svært at tage en beslutning om et eventuelt nyt system, der skal afløse XAL. Men jo længere tid man venter, desto mere vil beslutningen haste. Nogle virksomheder vil få en solid overraskelse, når beslutningen bliver uundgåelig og tidskritisk.

Nu kan man jo tro, at man sparer penge ved at vente – men gør man nu også det? Investeringen i en ny Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV eller Navision) løsning kan være tjent hjem på maksimalt 2 år. Investerer man f.eks. 500.000 kr., bør der være en gevinst på mindst 250.000 kr. hvert år, når de første 2 år er gået.

Hvis din virksomhed investerer offensivt i forretningssystemet, kan du sætte dig nogle klare mål for udbyttet og gennemføre en veltilrettelagt implementering uden at overbelaste din organisation. Du kan styrke din konkurrenceevne og sætte flere ressourcer ind på de områder, der driver din virksomhed og skaber vækst.

Er du nysgerrig efter at prøve et nyt Dynamics 365 Business Central (tidligere Navision) system? Få gratis adgang her.

Dine XAL licenser kan være penge værd

Når du investerer i en ny og tidssvarende løsning som Microsoft Dynamics 365 Business Central, kan du opnå en klækkelig rabat.

Hvis du stadig har et aktivt abonnement hos Microsoft, kan dine XAL licenser have en kontant værdi – den værdi får du i rabat, når du investerer i Business Central. Hvis ikke du har et abonnement, er du velkommen til at kontakte os. Som erfaren Microsoft partner kan vi give en konkret pris for din virksomhed. Gratis. Kontakt vores salgsafdeling i dag på telefon 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk.

Vi kan undersøge din XAL licensværdi samt give et uforpligtende estimat på en nyere og tidssvarende Business Central løsning. Vi har mange års erfaring med licenser samt implementering af ERP programmer hos virksomheder – med fokus på en løsning, der passer den enkelte virksomhed. Ring nu på telefon 75 85 73 99 eller skriv til os her.

Er din virksomhed ved at vokse ud af dit XAL system?

Har din virksomhed måske brug for et nyt ERP system? Her er inspiration til, hvad du skal være opmærksom på.

Dynamics 365 Business Central – en solid Microsoft platform

  • Business Central er nem at bruge og fås med flere sprog
  • Business Central har ubegrænset databaseplads
  • Business Central udvikles kontinuerligt af Microsoft til over 2 mio. brugere på verdensplan
  • Business Central er fuld kompatibel til nyeste Microsoft styresystem

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om XAL eller Dynamics 365 Business Central?

Hos os får du gratis rådgivning om at skifte fra XAL til et nyt system som Business Central, viden om priser, projekter, implementering, opsætning, tilpasninger osv.

Kontakt os i dag på telefon 7585 7399 eller send en mail til box@logosconsult.dk. Vores salgsafdeling sidder klar til at rådgive dig. Du kan også få et uforpligtende tilbud på et projekt.

Vi er flere end 20 konsulenter og programmører, der dagligt hjælper kunder med Dynamics 365 Business Central opsætning, support, tilretninger, integrationer til andre systemer, rådgivning om procesoptimering osv. Vi er også klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.