ERP konsulenthus

ERP konsulenthus

Her får du et ERP konsulenthus med flere erfarne ERP konsulenter og udviklere

ERP konsulenthus med flere års erfaring indenfor ERP projekter

Hos Logos Consult er vi et ERP konsulenthus med flere ERP konsulenter og udviklere.

Vi har gennem tiden leveret mere end 1000 ERP løsninger til primært danske virksomheder. Vores løsninger er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, som tidligere hed Dynamics NAV og Navision.

Vi tilbyder både implementering, opgradering, opsætning, support, undervisning, udvikling, integration til andre systemer mv.

ERP løsning til din virksomhed

Overvejer du et nyt ERP konsulenthus til at varetage support, drift og udvikling af din nuværende ERP løsning? Eller overvejer du at få et nyt ERP system og er derfor i markedet efter et tilbud på en komplet ERP løsning? Så er du havnet det rigtige sted.

Hos Logos Consult kan du først og fremmest få rådgivning om en ERP løsning til din virksomhed. Vi er certificeret Microsoft partner, og derfor kan vi rådgive om licenser og priser. Mange virksomheder har allerede en Microsoft ERP løsning, og derfor kan man spare penge på de nye licenser. Dét kan vi som Microsoft partner rådgive om. Start med at kontakte vores salgsafdeling. Det er gratis at få rådgivning og vejledning her.

Siden 1997 har vi leveret ERP løsninger, og vi kan levere hele pakken indenfor Dynamics 365 Business Central.

Vi tilbyder supportaftale, hvor support primært foregår via telefon og skærmdeling. Vi tilbyder også time-klippekort, hvor vores konsulenter er klar til at hjælpe med opsætning, undervisning, integrationer, tillægsløsninger osv. Vores konsulenter har stor erfaring med Business Central programmet, og oftest vil du som kunde have primær kontakt til 1-2 af vores konsulenter.

Inden vi starter et ERP projekt med en kunde, vil vi altid tage en grundig dialog med kunden om nuværende løsning, ønsker til den nye løsning, kritiske forretningsprocesser, muligheder med procesoptimering og automatisering ved et nyt IT system, mulige tillægsløsninger, licenser, priser osv.

Kontakt vores salgsafdeling nu og få rådgivning og mere viden om en ERP løsning til din virksomhed.

Du kan også tilmelde dig vores gratis webinarer eller se vores mange videoer om ERP programmet Business Central og Microsofts populære BI løsning; Power BI.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.