background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Hvad er Navision?

Navision samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, CRM, produktion, projektstyring, løn og HR i ét program.

Navision er et Microsoft ERP program

Navision er et ERP (Enterprise Resource Planning) program.

Programmet samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, CRM, produktion, projektstyring, løn og HR i ét program.

Navision integrerer oplysninger fra hele organisationen. Det hele er gemt i en central database, så medarbejderne i en virksomhed kan arbejde hurtigt og effektivt.

Prøv Navision. Få gratis demo her

Navision effektiviserer forretningsprocesser

Navision programmet har eksisteret i mange år, og er frigivet af Microsoft i mange versioner. For hver ny version kommer ny og smart funktionalitet.

Hvad er navision? - Find svaret hos Logos Consult

I dag hedder programmet officielt Microsoft Dynamics 365 Business Central, men kaldes ofte i daglig tale “Navision” eller “Dynamics NAV”. Programmet har eksisteret siden 1995 og hed Navision indtil 2007, hvor det skiftede navn til Dynamics NAV. I 2018 skiftede det navn til Dynamics 365 Business Central. Microsoft frigiver en ny version af programmet omtrent hvert år.

Microsoft udvikler kontinuerligt programmet for at imødekomme brugernes behov og levere et stærkt ERP system, der kan strømline og effektivisere forretningsprocesser i en virksomhed.

Nemt og enkelt at lære

Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision) rummer mange muligheder, og er et af markedets mest succesfulde ERP produkter med omkring 2 mio. brugere på verdensplan.

Navision minder i udseende og opbygning om Microsoft Windows og Microsoft Office (som f.eks. Excel og Word) og er derfor:

  • Nemt at lære
  • Enkelt at bruge
  • Hurtigt at implementere

Business Intelligence og analyseværktøjer er standard i programmet, så du kan få det økonomiske overblik over virksomheden – hurtigt og nemt.

Navision kan tilgås fra en PC og en web-browser, bl.a. fra en Ipad, og er dermed fleksibelt at bruge.

Du kan læse her om dine fordele med den nyeste Dynamics 365 Business Central (Navision).

Navision giver tidsbesparelser

Forestil dig at du og kollegerne kan slippe for:

  • Tidsspild
  • Data der ikke er opdateret
  • Alt for mange manuelle arbejdsgange

Her fortæller Ingerlise og Bruno om hvordan de bruger Dynamics NAV. De arbejder hos Busselskabet Aarhus Sporveje. Ingerlise var træt af systemer, der ikke talte sammen, og nu sparer Bruno ½ time hver dag. Det er tid, han istedet kan bruge på indbringende arbejde.

Dynamics NAV er et omfattende program med mange muligheder. Det har Busselskabet Aarhus Sporveje og mange af vores andre kunder gavn af hver dag.

Hos Logos Consult bidrager vi gerne med inspiration og rådgivning til at opnå bedre udnyttelse af Dynamics NAV (Navision) programmet, færre manuelle processer, effektivisering, undgå tidsspild osv.

Spørgsmål om Navision?

Har du et Navision program i dag? Eller overvejer du at anskaffe et?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi er Microsoft ERP partner, og kan rådgive dig om Navision.

Vi tilbyder også undervisning, licenser, implementering, opgraderinger, renoveringer og support til Navision.

Kontakt os i dag på telefon 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk. Vi er klar til at hjælpe dig med dit Navision program.

Rådgivning om Navision - klik her
Tips & Tricks til Dynamics NAV