Dynamics 365 ERP

Dynamics 365 ERP

Hos Logos Consult finder du konsulenter og udviklere med stor Dynamics 365 ERP ekspertise og erfaring.

Lad os hjælpe dig med dit Dynamics 365 ERP projekt

Vi tilbyder en komplet Dynamics 365 ERP løsning til din virksomhed. Vi har siden 1997 leveret Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV og Navision) til flere danske virksomheder.

Når du henvender dig til os, tilbyder vi både:

  • Opgradering og implementering af Dynamics 365 Business Central
  • Support, vedligehold og undervisning
  • Tilretninger, udvikling og integration til webshops og andre programmer

Du kan kontakte os her og starte med at få gratis rådgivning om din Dynamics 365 ERP løsning. Vi kan også give et uforpligtende tilbud på en ERP løsning til din virksomhed.

Vi er certificeret Microsoft Dynamics ERP partner, og kan også hjælpe med licenser til programmet. Har du allerede en Microsoft Dynamics løsning, kan vi hjælpe med at kigge på dine licensforhold. Når du vælger at opgradere din løsning, vil du typisk have en licensværdi, du kan anvende. Kontakt os og få sparring om dette.

Udover Dynamics 365 Business Central, findes der også en Dynamics 365 løsning, der hedder Finance & Operations. Det hed tidligere Dynamics AX eller Axapta.

En komplet løsning til din virksomhed

Dynamics 365 Business Central er et komplet ERP system, der understøtter de mest udbredte arbejdsprocesser i en virksomhed, såsom:

  • Økonomistyring, debitor- og kreditorstyring samt rapportering
  • Indkøbs- og lagerstyring
  • Salg, CRM og håndtering af service
  • HR og personaleadministration
  • Projektstyring, tidsregistrering, sags- og ressourcestyring
  • Produktionsstyring og montageordrer

Hos Logos Consult betjener vi flere hundrede kunder og gennemfører mellem 30 og 50 implementeringsprojekter om året, store som små projekter.

I mange hundrede tilfælde har vi bevist, at enhver virksomhed, uanset størrelse og branche, kan bruge Microsoft Dynamics 365 Business Central til håndtering af administrative processer.

Få rådgivning her

Er du interesseret i at se nærmere på, hvad en Dynamics 365 Business Central rummer af muligheder? Så tag et kig i vores videobibliotek. Her har vi mange gratis videoer, hvor vi guider dig igennem løsningen.

Du kan også få inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå fordele med et Microsoft Dynamics 365 Business Central program ved at læse, hvad vores kunder fortæller om deres løsninger.

Du kan også kontakte vores salgsafdeling i dag og få uforpligtende rådgivning om licenser, programmet, et evt. kommende ERP projekt mv. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.