background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Nye funktioner i Business Central/NAV

Synes du, det er svært at finde ud af, hvad der er nyt i programmet? Så kan du her bestille et gratis factsheet og få et overblik over de nye funktioner og forbedringer for hver nye version. Din nye viden kan bidrage til, at du får en nemmere arbejdsdag.

Her får du viden om de nye funktioner i Dynamics Business Central/NAVGratis factsheets om business central og dynamics nav

Vil du vide mere om hvilke nye funktioner, der ligger i Dynamics Business Central/NAV?

Microsoft frigiver typisk en ny version af Business Central / NAV en gang om året, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilke funktioner der findes i de forskellige programversioner.

Vi giver dig derfor et gratis factsheet for hver nye version, så du kan skabe dig et overblik over de nye funktioner og forbedringer i programmet:

Microsoft Dynamics 365 Business Central er det nye navn for Dynamics NAV – dette blev ændret i forbindelse med lanceringen af den nye programversion i oktober 2018.

Vil du gerne prøve Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Få en gratis demo-adgang til Dynamics 365 Business Central, hvor du kan udforske programmets funktionaliteter. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular – Så får du adgang.

Spørgsmål om opdateringer af Dynamics 365 og NAV?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om Dynamics 365 Business Central, NAV, opdateringer m.m. af programmet.

Kontakt vores salgsafdeling i dag og få rådgivning. Gratis og uforpligtende.

Ring til os på telefon 7585 7399 eller skriv en kort besked til os her.

Tips & Tricks til Dynamics NAV