ERP løsning

ERP løsning

Her er 12 ting du skal vide om en ERP løsning til din virksomhed

At vælge en ERP løsning

ERP står for Enterprise Resource Planning. En ERP løsning knytter arbejdsprocesserne sammen i en virksomhed, så du kan håndtere alt lige fra salg, ordrebehandling, indkøb, lagerstyring, produktion og fakturering – i ét og samme program.

Overvejer du at få ny ERP løsning? – Få gratis e-bog om ERP her

Et ERP program findes i mange ”modeller”. Et meget udbredt og populært program er Microsoft Dynamics 365 Business Central, også kendt under navnet Microsoft Dynamics NAV eller Navision.

Hos Logos Consult har vi siden 1997 leveret ERP løsninger baseret på Dynamics 365 Business Central til virksomheder indenfor flere forskellige brancher. Ved du ikke hvad ERP er? Så læs vores artikel: Hvad er et ERP system.

12 ting du skal vide

Her er 12 ting du skal huske på eller overveje, når du vil have et nyt ERP program:

 1. Overvej de vigtigste arbejdsprocesser, som ERP løsningen skal understøtte i jeres virksomhed. Det handler om at få udbytte af sin ERP investering
 2. Løsningen skal have en teknologisk platform, der kontinuerligt udvikles af en førende softwareudbyder som f.eks. Microsoft
 3. Et ERP program skal være teknologisk kompatibel til andet software og hardware
 4. Leverandøren af jeres løsning skal vise forståelse for jeres arbejdsprocesser og have erfaring inden for området
 5. Der opnås ofte en rigtig god løsning for virksomheden, hvis ERP leverandøren inddrages som en samarbejdspartner til at effektivisere arbejdsprocesser vha. ERP programmet
 6. Kan ERP løsningen integreres op mod jeres webshop eller andre afgørende systemer?
 7. Tilpasninger eller ej? Du skal overveje om tilpasninger i ERP programmet reelt giver værdi for virksomheden. Det er dyrt at få lavet tilpasninger i en ERP løsning og ikke mindst; bliver det dyrere at vedligeholde løsningen?
 8. Kan virksomhedens arbejdsprocesser omlægges til at passe indenfor standardprogrammets rammer? En Microsoft ERP løsning er udviklet til at imødekomme langt de fleste virksomheders behov.
 9. Husk at dokumentere eventuelle tilpasninger. Det giver mulighed for at gendanne data og program, hvis det bliver nødvendigt. Samtidigt underbygger det løsningens fremtid ved at man kan opdatere løsningen til nye versioner.
 10. Skriv en tidsplan. Implementering af en ERP løsning tager typisk 3-6 måneder. Derfor er det vigtigt at have en projektplan og inddrage nøglepersoner i planen.
 11. Husk uddannelse. Et ERP projekt har større mulighed for at lykkes, når brugere af systemet inddrages og får undervisning i at bruge programmet optimalt.
 12. Hvad skal der ske om 10 år? Der vil altid komme nye versioner af en ERP løsning. Derfor er det en fordel at tegne et abonnement, hvor opdateringer af programmet foregår gnidningsløst og tilpasninger og historisk data flyttes med over på den nye ERP version. På den måde garderer man sig ved at opretholde et fremtidssikret og tidssvarende ERP system.

Kan du bruge en gratis e-bog om at få nyt ERP system? – få den her

Spørgsmål om en ERP løsning til din virksomhed?

Vi er Microsoft ERP Partner og har mange års erfaring inden for ERP løsninger til flere forskellige typer af virksomheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os om en ERP løsning. Det er selvfølgelig gratis. Vi har mange års erfaring i ERP branchen. Ring til vores salgsafdeling på telefon 7585 7399.

Logos Consult har eksisteret siden 1993. Vi har leveret mere end 1000 Microsoft ERP løsninger. Skal vi også hjælpe dig?

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.