Cloud-baseret Dynamics system

Cloud-baseret Dynamics system

Forandringsparat - Kosteffektiv - Altid tilpasset din virksomhed - Altid opdateret!

ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central i skyen – tidssvarende og driftssikker

Søger du viden om Dynamics Cloud? Så er du landet det rigtige sted. Vi kan hjælpe dig og rådgive om public eller private cloud til din Dynamics 365 Business Central løsning.

Du tilrettelægger din forretning. Vi sørger for at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central, så programmet understøtter dine forretningsprocesser og styrker din virksomheds værdikæde. Ikke bare nu, men i mange år frem.

Vi sørger nemlig for at opdatere programmet og jeres individuelle tilpasninger løbende, så i altid kører på en tidssvarende version.

Vi kan tilbyde dig en løsning med Microsoft Dynamics 365 Business Central enten på din egen server eller i en såkaldt Private Cloud infrastruktur, hvor du lejer licensen frem for at eje den. Det afskærer dig ikke fra at få udført individuelle tilpasninger.

Læs mere her om priser.

Vi tager os af din ERP løsning – du tager dig af din forretning

Hos Logos Consult har vi serviceret og vedligeholdt Dynamics ERP løsninger siden 1997. Vi sørger for at opgradere jeres løsning, programmere tilpasninger og implementere populære tillægsløsninger. Ikke mindst leverer vi support og konsulentbistand, når I har brug for det. Alt sammen for at I kan fokusere på jeres forretning og levere det bedste til jeres kunder.

Hos Logos Consult bidrager vi meget gerne til, hvordan I kan optimere arbejdsgange ved hjælp af jeres ERP program. Vi har stor viden om, hvordan man bedst muligt får det optimale ud af sit ERP system med henblik på automatisering og procesoptimering.

Få rådgivning om Dynamics Cloud

Har du brug for rådgivning om Dynamics ERP i skyen? Og hvordan din ERP løsning skal hostes? Og om du skal købe eller leje licenser til Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Så kontakt vores salgsafdeling i dag. Vi har mange års erfaring indenfor ERP branchen og hos vores salgsafdeling kan du få gratis sparring og rådgivning om licenser, hosting, ERP i skyen, Business Central Cloud osv.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
power bi business central

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.