background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Digitalisering

Digitaliser din forretning – du er sikkert længere, end du tror.

Digitaliser din forretning

At digitalisere sin forretning betyder, at man flytter information fra papirbehandling til elektronisk behandling. Der er mange gevinster ved at gøre det, f.eks. at vigtig information kan genbruges i en styret proces og formidles lynhurtigt mellem de personer, der behandler dem.

Mange virksomheder er faktisk nået ganske langt med at digitalisere forretningsprocesserne, f.eks. ved at registrere ordrer digitalt, så de kan viderebehandles elektronisk. Men i rigtig mange tilfælde har man ikke fået tænkt digitaliseringen til ende og gjort processerne komplette, smidige og skalerbare.

Det er her, vi kan gøre en forskel for dig. Du kan bruge vores erfaring fra flere tusinde projekter til at finde din virksomheds muligheder for at gøre forretningsprocesserne helt digitale og dermed skalerbare, så du kan øge din omsætning betydeligt med de samme eller færre omkostninger til administration.

Med digitalisering kan du skalere din forretning

Med Dynamics NAV kan du opnå fuldt digitaliserede arbejdsprocesser inden for f.eks. salg, køb, logistik, produktion, projektstyring, service, tidsregistrering og økonomi.

Processerne er fuldt digitaliserede, fordi de er sammenhængende og bruger ét datagrundlag fra start til slut – og beriger det undervejs.

Når du har digitaliseret arbejdsprocesserne fuldstændigt, kan du meget nemt skalere din forretning. Processerne til at indkøbe varer, registrere indbetalinger, håndtere udbetalinger, rykke for forsinkede betalinger og holde bogholderiet opdateret koster lige lang tid, uanset om I håndterer 2 ordrer eller 200 ordrer om dagen.

Digitalisering er i øvrigt ikke kun et spørgsmål om at indføre nye programmer og forenkle forretningsprocesserne. Medarbejderne skal også digitaliseres – det vil sige, at de skal finde sig til rette i deres roller i de digitale processer. Det er en vigtig ledelsesopgave og en forudsætning for, at digitaliseringen lykkes.

Kom i mål med digitalisering

Hvis du tvivler på om digitalisering er vigtig, så prøv at spørge dine konkurrenter. Altså dem det går godt for.

Hos Logos Consult har vi implementeret Dynamics NAV hos mange virksomheder. Vi ved, hvordan du kan digitalisere din forretning. Uanset om du driver handel, industri, projekter, service eller noget helt femte.

Vi er klar til at hjælpe dig. Lad os starte med en samtale. Helt uforpligtende. Kontakt os her om digitalisering af din forretning.

Tips & Tricks til Dynamics NAV