Reception – 25 år

18. januar 2022

Vi fejrer 25-års jubilæum - og du er inviteret

I år har Logos Consult 25-års jubilæum, og det skal fejres

Vil du fejre dagen med os?

Receptionerne afholdes i vores egne bygninger. Den 1. marts på vores adresse Andkærvej 98, 7100 Vejle, og den 4. marts på vores adresse Rørmosevej 7, 3450 Allerød.

Af hensyn til bestilling af mad og drikke beder vi dig sende en mail til Rikke på ROL@logosconsult.dk, hvis du kommer til receptionen, og om du deltager i Vejle eller Allerød.

Vi ser frem til at fejre jubilæet med kunder, forretningsforbindelser og venner af huset.

Jubilæumsåret indledes med det bedste årsresultat nogensinde

Den 1. marts 1997 etablerede adm. direktør Peter Frøbert og udviklingschef Flemming Mortensen Logos Consult A/S sammen med nu afdøde Ole Brinkmann Pedersen. Helt fra begyndelsen var grundidéen at etablere en Navision forretning, der i kraft af effektiv implementering og høj kvalitet i udførte programtilpasninger, kan differentiere sig i markedet og samtidig skabe langvarige kunderelationer. Den mission er vi lykkedes med, og vi kan glæde os over, at 75% af vores kunder i dag har været hos os i mere end 5 år.

Gennem årene er Logos Consult vokset til flere end 30 medarbejdere, hvor den gennemsnitlige anciennitet nærmer sig 8 år. Vi betjener flere hundrede kunder og gennemfører mellem 30 og 50 implementeringsprojekter om året. For tiden har vi så travlt med at implementere og supportere programmet hos nye og eksisterende kunder, at vi søger medarbejdere til både Vejle og Allerød.

2021 blev året, hvor Logos Consult leverede det bedste årsresultat i virksomhedens historie, nemlig et overskud før skat på 4,4 mio. kr. Bedre start på et jubilæumsår kan man næppe ønske sig.

Vi skylder vores medarbejdere en stor tak for de resultater, vi sammen har skabt gennem årene, og vi værdsætter det gode og langvarige samarbejde med vores kunder. Vi ser frem til at fejre virksomhedens 25-års jubilæum, og ikke mindst til at se kunder og venner af huset til receptionerne i Allerød og Vejle”, udtaler adm. direktør Peter Frøbert.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.