Business Central version 22

Nyheder i Dynamics 365 Business Central version 22

Microsoft har i april 2023 frigivet en ny version af 365 Business Central – det er Business Central version 22.

I dette factsheet har vi kort opsummeret de væsentligste forbedringer i programmet. Det er gratis.

Udfyld felterne i den blå boks og tryk på “Send” så får du direkte adgang til de vigtigste nyheder i Dynamics 365 Business Central version 22 (BC22).

Felter markeret med * skal udfyldes.

Overvejer du at opgradere din BC løsning?

Hos Logos Consult er vi specialister i Business Central. Vi har gennem flere år arbejdet med løsningen tilbage til dengang programmet hed Navision. Vi har specialiseret os i at opgradere, implementere, vedligehold og supportere BC løsninger hos danske virksomheder. Vores konsulenter og udviklere hjælper med alt indenfor Business Central. Vi kan levere telefonsupport på løsningen til vores kunder. Vi kan også sørge for, at løsningen bliver opgraderet eller implementeret inkl. tilretninger og integrationer.

Hvis du overvejer at få løftet din virksomheds nuværende løsning til nyeste BC24 så start med at kontakte os. Vi kan rådgive om projektet, give et uforpligtende tilbud samt give dig nyttig viden om licenser, SaaS (Software as a Service), Cloud og On-Premise platformene. Vores salgsafdeling er klar til at rådgive dig om priser, licenser og selve projektet. Kontakt os her eller ring til os på telefon 7585 7399.

Få mere viden om Business Central

Vi tilbyder løbende kurser og gratis webinarer om Business Central. Vi underviser bl.a. i økonomistyring så du lærer mere om, hvordan du kan arbejde i programmet. Er du interesseret i at få mere viden om, hvordan vi arbejder med implementering og opgradering af Business Central, kan du læse om det her. Vores konsulenter og udviklere arbejder dagligt med at sætte programmet op for vores kunder og levere opdaterede Business Central løsninger. Vi er også klar til at levere en løsning til din virksomhed.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.