background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER

Rejseafregning

Nu er det nemmere og hurtigere at administrere virksomhedens rejseaktiviteter - direkte i Dynamics NAV.

Rejseafregning – du sparer tid med denne løsning

Continia, som laver flere forskellige tillægsløsninger til Dynamics NAV, har nu også udviklet en løsning til rejseafregning. Ligesom deres andre løsninger får du én klar fordel her: Du arbejder direkte i Dynamics NAV.

Continias tillægsløsning til rejseafregning hedder “Expense Management” og med denne løsning sparer du tid. Det bliver nemlig nemmere og hurtigere at administrere virksomhedens rejseaktiviteter.

De administrative opgaver bliver udført direkte i Microsoft Dynamics NAV. Dermed bliver det nemmere for bogholderiet at styre færdiggørelsen af rejseafregninger – ligesom det ikke er nødvendigt at investere i et eksternt system til formålet. Du arbejder i Dynamics NAV programmet, som du kender.

Sådan virker løsningen

Se denne korte video og oplev hvordan løsningen virker:

Som rejsende kan du straks registrere kvitteringer via din smartphone med en app. Bilag med tilhørende informationer bliver automatisk oprettet i Microsoft Dynamics NAV. Via en oversigt i app’en kan du følge med i en status om dine bilag er modtaget og godkendt.

Fra banken modtages kontoudtog på alle kreditkort, som automatisk tilknyttes de registrerede bilag.

Kvitteringer modtaget på e-mail kan sendes direkte til Dynamics NAV med mulighed for at tilknytte data til bilaget.

Du kan læse mere her om tillægsløsningen til rejseafregning.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om rejseafregning i Microsoft Dynamics NAV. Kontakt os her.

 

Tips & Tricks til Dynamics NAV