background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Fakturering og betaling

Continias standard tillægsprodukter til Dynamics 365 Business Central gør din hverdag nemmere og sparer dig for værdifuld tid. Din investering i et eller flere af produkterne er hurtigt tjent hjem.

Effektiv fakturering og betaling

Med Continias standard tillægsprodukter til Microsoft Dynamics 365 Business Central får du en endnu mere effektiv håndtering af fakturaer, betaling, bilag, opkrævninger og dokumenter:

  • Payment Management – spar  tid med bankbetalinger
  • Statement Intelligence (bankkontoafstemning) – nemt og enkelt
  • Collection Management – spar tid med opkrævninger
  • Document Capture – slip for indtastninger

Dynamics 365 Business Central er tidligere kendt som Dynamics NAV og Navision.

Payment Management – få samlet bogholderi og betalinger

I mange virksomheder sidder man med bogholderi og betalinger i to forskellige programmer. Det kan betyde at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden, at de er bogført, betalt og afstemt. Det tager tid og kan give risiko for fejl.

Payment Management samler virksomhedens betalingsformidling, så du kun skal overføre betalingsfiler og kontopostfiler til og fra dit bankbetalingsprogram. Det er nemt, overskueligt og sikkert.
Programmet håndterer både inden- og udenlandske betalinger. Har du bare 50 ind- og udbetalinger om måneden, er der typisk en tidsmæssig og økonomisk gevinst ved at bruge programmet.

Her kan du læse mere om Payment Management.

Statement Intelligence (bankkontoafstemning) – nemt og enkelt

Med funktionen Statement Intelligence (som kan tilkøbes til Payment Management) får du komplet afstemning af kontoudtog direkte inde i Navision programmet. Det automatiserer afstemning af bankposter, og ved de poster, der ikke har en modpost i Navision, vil programmet oprette et forslag. Det er et nemt og enkelt værktøj, der kan spare dig for mange timers arbejde.

Collection Management – spar tid på opkrævninger

Med Collection Management kan du udføre elektronisk fakturering og opkrævning direkte fra Navision. Du får mulighed for at opkræve dine debitorer direkte og trække fakturabeløbet automatisk på forfaldsdagen. Du kan også outsource fakturaprint samt afsendelse af elektroniske fakturaer samt få et hurtigt overblik over betalte og ubetalte opkrævninger.

Med Collection Management kan du fakturere elektronisk med enten Nets Betalingsservice, Nets LeverandørService, Danske Banks Collection Service, Epay m.fl. direkte fra Navision.

Document Capture – du slipper for indtastninger

Du scanner en faktura, den bliver genkendt og registreres automatisk i Navision – klar til godkendelse. Du slipper for at taste oplysningerne. Samtidigt har du nu et digitalt arkiv med de originale købsfakturaer – med fuld søgbarhed.

Document Capture programmet er den bedste, billigste og mest komplette løsning til indscanning af fakturaer og andre dokumenter i Navision.

Nysgerrig?

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om Payment Management, Cash Management Extended, Collection Management, E-Faktura eller Document Capture.
Ring til os på telefon 75 85 73 99 eller send en mail til box@logosconsult.dk. Vi står klar til at rådgive dig, svare på spørgsmål m.m.

Få rådgivning - kontakt os her
Tips & Tricks til Dynamics NAV