background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER

Tidsregistrering

Slip for en tidskrævende flaskehals og få overblikket over tidsregistrering i Navision. Gør det nemt og tilgængeligt for alle.

Tidsregistrering i Navision

Tidsregistrering i Navision giver overblikket

Microsoft Dynamics NAV (også kendt som Navision) er et omfattende ERP-program og indeholder bl.a. mulighederne for at tidsregistrere.
Funktionaliteten hænger sammen med resten af programmet, så det gør arbejdet lettere for hele organisationen. F.eks. ved projektstyring, fakturering til kunder, løn mv.

Indtastning af ugesedler kan være en tidskrævende flaskehals for en organisation. Dynamics NAV sparer kostbar tid til indtastning af forbrug af varer og ressourcer på projekter.

Med Dynamics NAV får du også overblikket over ekstraarbejder. Med Dynamics NAV kan du nemt følge ændringer i budget og projektgrundlag og sikre dig, at ekstraarbejder bliver faktureret.

Få rådgivning om projektstyring og Microsoft Dynamics NAV (Navision) - Kontakt os her

Du kan læse mere om sagsstyring og projektstyring i Dynamics NAV her.

Det er nemt og enkelt at tidsregistrere

Med Dynamics NAV har du mulighed for at indtaste arbejdstimer. Det kan f.eks. være gældende for medarbejdere, der bruger tid på at køre rundt og betjene kunder, montere produkter osv.

Det er endda muligt, at medarbejderne kan få adgang via en tablet, f.eks. Ipad, til at tidsregistrere – direkte i Dynamics NAV. Det kan lette det administrative arbejde. Medarbejderen skal kun have adgang til en web-browser og kan dermed registrere sin arbejdstid. Man skal derfor ikke vente med tidsregistreringen til man er på kontoret igen, eller e-maile eller ringe til kolleger som skal bruge tid på at registrere arbejdstiden.

Tidsregistreringen kan bl.a. ses af den medarbejder, der styrer projekter, men f.eks. også af lønafdelingen.

Kontakt os

Dynamics NAV bruges af mange danske virksomheder, og funktionalitet til tidsregistrering er standard i programmet.

Har du spørgsmål om tidsregistrering i Navision? Du er altid velkommen til at kontakte os på box@logosconsult.dk eller telefon 75 85 73 99.

Få rådgivning om projektstyring og Microsoft Dynamics NAV (Navision) - Kontakt os her
Tips & Tricks til Dynamics NAV