Økonomisystem

Økonomisystem

Økonomisystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (også kendt som Dynamics NAV og Navision) er populært, brugervenligt og giver fuldt overblik over økonomien i din virksomhed.

Et af de bedste økonomisystemer i verden

Overvejer du at investere i et nyt økonomisystem?
Det er vigtigt for en virksomhed at have et økonomisystem, der kan løfte virksomheden og understøtte de mange administrative processer – som f.eks. betale regninger, sende fakturaer til kunder, indkøb, ordrebehandling, lagerstyring osv.

ERP- og økonomisystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (også kendt som Dynamics NAV og Navision) bruges af flere tusind virksomheder verden over. Det er populært, brugervenligt og giver fuldt overblik over økonomien i din virksomhed.

Økonomisystem til din virksomhed

Få et økonomisystem der hjælper dig med:

 • Bogføring og økonomistyring
 • Fakturering
 • Løn
 • Dokumenthåndtering
 • Indkøb og lagerstyring
 • Produktion og produktionsstyring
 • Logistik og Supply Chain Management
 • Projektstyring
 • Servicestyring
 • Salg og marketing
 • Personaleadministration

Økonomisystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du tilgå via en webbrowser eller fra en smartphone eller tablet som f.eks. Ipad’en.

økonomisystem

Dette økonomisystem er overskueligt og fleksibelt at bruge. Du kan prøve økonomisystemet her. Ved hjælp af grafer og figurer kan du danne et hurtigt overblik over fx ordretilgangen, lageret, pengestrømme og meget mere.

Spørgsmål om økonomisystemer?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om økonomisystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du kan kontakte os her ved spørgsmål om økonomisystemer

Vi kender din forretning

Vi har leveret økonomisystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV eller Navision) til flere hundrede virksomheder med fokus på at optimere arbejdsgange og effektivisere.

Vi har kendskab til mange brancher og kan også være behjælpelige med at understøtte processerne i din virksomhed. Vi mener, at et system skal kunne implementeres med standardprogrammet som det bærende og kun med tilretninger, der understøtter egentlig effektivisering. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.

Hvad end du arbejder med stålkonstruktioner, fødevarer, tøj, bildæk, IT løsninger, engroshandel, komponenter til industrien eller noget helt andet, så er Microsoft Dynamics 365 Business Central et fleksibelt program. Programmet understøtter processerne i din virksomhed – om det så er avanceret produktion, lager, handel, indkøb eller store komplekse projekter.

Vi er klar til at hjælpe dig videre med et økonomisystem til din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.