Microsoft Navision 2018

Microsoft Navision 2018

Microsoft Navision 2018 er den sidste programversion af Microsoft Dynamics NAV. Programmet skiftede navn i 2018 til Dynamics 365 Business Central. Få rådgivning og nyttig viden her.

Microsoft Navision 2018 er sidste version af Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Navision 2018 er den sidste programversion af Dynamics NAV. I 2018 ændrede programmet navn til Dynamics 365 Business Central. Samtidigt er brugerfladen blevet ændret, så du i dag f.eks. arbejder i programmet via en webbrowser.

Søger du viden om programmet eller rådgivning, support, priser mv.? Så læs videre her. Hos Logos Consult har vi leveret mere end 1000 Navision, Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central løsninger til primært danske virksomheder indenfor flere forskellige brancher. Derfor har vi stor viden og ekspertise indenfor netop Microsoft Dynamics.

Vi kan hjælpe med hvilken som helst programversion, uanset om det er Microsoft Navision 2018 eller en anden version af Microsoft Dynamics NAV, Navision eller Business Central.

Skiftet fra Dynamics NAV til Business Central betyder, at programmet har ændret udseende i brugerfladen og den måde, programmet bliver programmeret på, er blevet ændret. I dag taler vi om Extensions, når vi udvikler tilretninger til programmet. Ideen her er bl.a., at en tilretning kan “kobles” af og på, når programmet skal opdateres til en nyere version. Er du vant til at arbejde i nogle af de ældre Dynamics NAV programmer, vil du også med Business Central opleve, at programmet er anderledes at navigere i. I dag bruger man en søgefunktion til at finde det, man vil arbejde med i programmet. Business Central programmet har også en tættere integration til de andre Microsoft programmer, f.eks. Excel og Power BI, som er Microsofts Business Intelligence platform.

Få rådgivning om programmet

Uanset om du søger rådgivning om programmet, support, udvikling, licenser, opgradering mv., så er du altid velkommen til at tage fat i os.

Hver dag arbejder vores team af konsulenter og udviklere på at levere support, opgraderinger, tilretninger, integrationer, undervisning mv. til vores kunder. Vi leverer alt indenfor Dynamics NAV og 365 Business Central programmet.

Kontakt vores salgsafdeling her og få mere viden om Microsoft Dynamics samt en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en optimal løsning, der understøtter arbejdsprocesserne i din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.