Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017

"Microsoft Dynamics NAV 2017" rummer forbedringer og nye muligheder for dig.

Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017 blev frigivet af Microsoft i oktober 2016 og er den efterfølgende version til Dynamics NAV 2016, som blev frigivet i 2015.
Microsoft Dynamics NAV har siden oktober 2018 heddet Dynamics 365 Business Central.

Dynamics NAV 2017 har en række forbedringer siden forrige version. Her på siden kan du læse mere om NAV 2017. Ikke mindst finder du i bunden af siden et link til et gratis factsheet om programmet – så du kan dykke nærmere ned i de nye funktioner og forbedringer.

Hvad kan Dynamics NAV 2017?

Der er kommet flere forbedringer siden den forrige version. Her får du et udpluk af det nye i programmet:

I denne Microsoft Dynamics NAV 2017 version har Microsoft bl.a. fokuseret på tættere integration til Power BI og Office 365. Selvfølgelig med det formål at det skal være nemmere for dig som bruger at arbejde med statistikker, rapportering osv.

Derudover er der kommet nye funktioner og forbedringer i programmet. Du kan nu bruge en køreklar regnskabsopsætning og dermed nemt få indblik i din virksomheds performance. Opsætning er gjort enkelt med den nye kontoskemaskabelon. Du kan udarbejde både finans- og ad hoc rapporter samt få overblik over virksomhedens økonomi. Du får også styrket din økonomirapportering med kontokategorier, der udbygger kontoplanen.

Der er nu kommet attributter på varer, hvilket gør søgning og filtrering endnu mere effektiv. Desuden er der nu mulighed for at skrive interne notifikationer ved fx ordreregistrering.

Der er kommet et nyt rollecenter til projektledere. Opsætning af sager og tidsregistrering er forenklet med bl.a. nye diagrammer og nye genveje til nøglefunktioner. Dette rollecenter giver et bedre overblik.

Microsoft Dynamics NAV 2017 indeholder flere forbedringer og nye funktioner. Du kan læse mere om versionen i vores factsheet.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
business intelligence

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.