Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017 blev frigivet af Microsoft i slutningen af 2016. Her får du viden om programmet og nyeste version.

Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017 blev frigivet af Microsoft i oktober 2016 og er den efterfølgende version til Dynamics NAV 2016, som blev frigivet i 2015.

Siden hen er der kommet flere nye versioner. 

nav 2017

I 2018 ændrede programmet navn til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Siden NAV 2017 har programmet fået en nyere brugerflade og ny og forbedret funktionalitet.

Hvad kan Dynamics NAV 2017?

Der er kommet flere forbedringer siden den forrige version. Her får du et udpluk af det nye i programmet:

I denne Microsoft Dynamics NAV 2017 version har Microsoft bl.a. fokuseret på tættere integration til Power BI og Office 365. Selvfølgelig med det formål at det skal være nemmere for dig som bruger at arbejde med statistikker, rapportering osv.

Derudover er der kommet nye funktioner og forbedringer i programmet. Du kan nu bruge en køreklar regnskabsopsætning og dermed nemt få indblik i din virksomheds performance. Opsætning er gjort enkelt med den nye kontoskemaskabelon. Du kan udarbejde både finans- og ad hoc rapporter samt få overblik over virksomhedens økonomi. Du får også styrket din økonomirapportering med kontokategorier, der udbygger kontoplanen.

Der er nu kommet attributter på varer, hvilket gør søgning og filtrering endnu mere effektiv. Desuden er der nu mulighed for at skrive interne notifikationer ved fx ordreregistrering.

Der er kommet et nyt rollecenter til projektledere. Opsætning af sager og tidsregistrering er forenklet med bl.a. nye diagrammer og nye genveje til nøglefunktioner. Dette rollecenter giver et bedre overblik.

Microsoft Dynamics NAV 2017 indeholder flere forbedringer og nye funktioner. Du kan læse mere om programmet her:

Har du brug for rådgivning om programmet?

Vi hjælper med alt inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central og de tidligere versioner af programmet; Dynamics NAV og Navision.

Vores team af konsulenter og udviklere leverer dagligt implementering, opgradering, support, programtilretninger, integration til andre programmer, undervisning mv. Vi er også klar til at hjælpe din virksomhed.

Som Microsoft partner har vi leveret mere end 1000 Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central løsninger – vi kan også hjælpe din virksomhed. Vi kan overtage support og vedligehold af jeres nuværende NAV løsning eller tilbyde en ny Business Central løsning, hvor vi selvfølgelig ser på muligheder for procesoptimering og effektivisering af arbejdsgange, hvis I ønsker input til dette.

Kontakt vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 og få et tilbud eller gratis rådgivning om programmets muligheder ift. din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.