Hvad er Microsoft C5?

Hvad er Microsoft C5?

Microsoft har valgt en ny og moderne platform til sine Microsoft C5 kunder. Læs her om dine muligheder hvis du anvender Microsoft C5.

Microsoft C5 skifter kurs

Microsoft C5 blev frigivet i 1994, og siden hen har mere end 80.000 danske virksomheder valgt at bruge programmet til deres vigtigste administrative opgaver.

I 2013 skiftede Microsoft kurs for C5. Microsoft valgte at kunder med C5 kan blive løftet op på en tidssvarende teknologisk platform – nemlig Dynamics 365 Business Central platformen (også kendt som Navision eller Dynamics NAV).

Derfor kan kunder med en C5 licens, som er købt senest 6. oktober 2013 migrere til Business Central Essentials licensen med uændret abonnementspris i forhold til C5.

Kontakt os i dag og få gratis rådgivning om priser, når det kommer til Business Central og C5 licenser. Vi kan undersøge om din virksomhed har en licensværdi hos Microsoft og derfor kan spare penge på nye licenser.

Skift fra C5 til Dynamics 365 Business Central

At skifte til Dynamics 365 Business Central falder naturligt for mange virksomheder, der i dag anvender C5.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er væsentlig mere moderne, og kan som standard langt mere end Dynamics C5 produktet. De øgede krav til sikkerhed, styresystemer i skyen og større brugervenlighed er bare nogle af de elementer, der gjorde det helt naturligt og nemt for Microsoft at satse på Business Central platformen som den bærende fremadrettet.

Microsofts support på Dynamics C5 version 2012 ophørte i 2019.

microsoft c5

Hvis din virksomhed vil skifte til Microsoft Dynamics 365 Business Central på et tidspunkt, så kan vi tilbyde dig en attraktiv løsning.

Vi tilbyder at:

1. Vedligeholde dit Microsoft Dynamics C5 program
2. Lære din forretning at kende
3. Løfte C5 til Dynamics 365 Business Central – når tiden er rigtig for dig

Få rådgivning om at udskifte Microsoft C5

Ønsker du rådgivning om jeres nuværende C5 program og 365 Business Central? Du er altid velkommen til at kontakte os her.

Du kan også ringe til vores salgsafdeling på telefon 75 85 73 99. De kan give dig gratis rådgivning om at skifte fra C5 til Business Central, information om priser, selve projektforløbet og datamigrering osv.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.