background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Hvad er C5?

C5 er et økonomiprogram fra Microsoft. Programmet bruges til fakturering samt ordre- og lagerstyring.

Økonomiprogrammet C5

Den første udgave af Microsoft Dynamics C5 blev frigivet i 1994, og siden hen har mere end 80.000 danske virksomheder valgt at bruge programmet til deres vigtigste administrative opgaver.

I oktober 2013 skiftede Microsoft kurs for programmet. Microsoft valgte at løfte C5 op på en tidssvarende teknologisk platform – nemlig Dynamics NAV platformen (også kendt som Navision). I dag kaldes Dynamics NAV programmet for Dynamics 365 Business Central.

Dynamics C5 version 2012 og tidligere

Har man i dag Dynamics C5 version 2012 eller tidligere, kan man skifte til Dynamics 365 Business Central / NAV gratis, hvis man har et Microsoft abonnement.

At skifte til Dynamics 365 Business Central / NAV falder naturligt for mange virksomheder, der i dag anvender C5.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er væsentlig mere moderne, og kan som standard langt mere end Dynamics C5 produktet. De øgede krav til sikkerhed, styresystemer i skyen og større brugervenlighed er bare nogle af de elementer, der gjorde det helt naturligt og nemt for Microsoft at satse på Dynamics NAV platformen som den bærende fremadrettet.

Microsofts support på Dynamics C5 version 2012 ophørte i januar 2019.

Mulighederne ved at skifte fra C5 til Business Central / NAV - få gratis whitepaper her

Den nye C5; version 2014 og frem

Dynamics C5 version 2014 har været tilgængelig siden oktober 2013. C5 2014 og efterfølgende versioner er groft sagt en “mini-udgave” af Dynamics NAV/Business Central og tilbyder basisfunktionalitet til bogholderi, varestyring og indkøb.

Dynamics C5 2014 er et nemt og enkelt økonomiprogram tilpasset til mindre virksomheder. Programmet giver mulighed for max 3 samtidige brugere.

For virksomheder, der lige nu er relativt små, men som forventer vækst, vil Dynamics C5 2014 være det helt rigtige valg. Når behovet ændrer sig, kan man opgradere både C5 programmet og data til Dynamics NAV. Som bruger vil man ikke opleve den store forskel – brugerfladen er principielt den samme.

Da alle historiske data følger med fra Dynamics C5 til Dynamics NAV, opnår din virksomhed maksimal beskyttelse af jeres investering i programmet.

Rådgivning

Ønsker du rådgivning om jeres nuværende C5 program og 365 Business Central/Dynamics NAV? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Mulighederne ved at skifte fra C5 til Business Central / NAV - få gratis whitepaper her

 

Tips & Tricks til Dynamics NAV