Business Central

Business Central

Her får du rådgivning, priser osv. på Business Central

Hvad kan Business Central?

Business Central kan styre virksomhedens processer indenfor finans, lager, indkøb, salg, sager, ressourcer, produktion mv.

Det er et Entreprise Resource Planning (ERP) program fra Microsoft, og er et populært ERP program, der anvendes af virksomheder i hele verden. Programmet er særligt populært i Danmark, da det oprindeligt er udviklet i Danmark. Dengang hed det Navision og senere Dynamics NAV.

Programmet hedder i dag Microsoft Dynamics 365 Business Central og kan tilgås via en browser, og er indrettet til at vise de funktioner, man har brug for. En regnskabschef vil fx typisk starte med at se betalinger, indgående bilag, pengestrøm, udvalgte kreditorer og debitorer mv.

Hvad koster Business Central?

Business Central koster fra 12.396 kr. pr bruger.

Det er “Essentials” pakken, som koster 12.396 kr. pr. bruger

“Premium” pakken er udvidet med produktionsstyring og service, og koster 17.354 kr. pr. bruger

Team Member koster 2.479 kr. pr. bruger

En “Team Member” er til medarbejdere, der skal have begrænset adgang til programmet  – fx for at kunne godkende, læse rapporter eller slå kunde- og lagerdata op i programmet.

Har din virksomhed allerede en Microsoft Dynamics licens i dag, så kan du spare penge, når du konverterer til Business Central (BC). Det gælder både Microsoft Dynamics C5, NAV, AX, Finance and Operations og en anden BC programversion. Du kan med fordel kontakte os, for at få en konkret pris for din virksomhed. Prisen på en ny Business Central løsning afhænger af din virksomheds behov, antal brugere og om din virksomhed allerede har en Microsoft Dynamics licens.

Som certificeret Microsoft partner kan vi undersøge dette for dig. Kontakt vores salgsafdeling nu og få hjælp til dine licenser og svar på spørgsmål om priser osv.

Kom i mål med en løsning til din virksomhed

Hos Logos Consult er vi et team af 20+ erfarne og professionelle konsulenter og udviklere. Vi er specialister i Dynamics 365 Business Central og har siden 1997 leveret mere end 1000 Dynamics løsninger til virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Vi leverer hele pakken indenfor programmet; rådgivning, implementering, opsætning, support, undervisning, hosting, vedligehold, udvikling, integrationer mv.

Du er altid velkommen til at ringe til vores salgsafdeling og få en snak om hvilken løsning, vi kan levere til din virksomhed ift. behov, nuværende løsning osv. Kontakt os på telefon 7585 7399 eller send en mail til box@logosconsult.dk.

Du kan også se vores mange videoer om programmet, deltage på gratis webinarer eller vores åbne kurser.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.