BC365

BC365

BC365 giver overblik og styring

BC365 giver styring af de administrative processer og overblikket over din virksomhed

BC365 er et omfattende softwareprogram med mange muligheder og funktionalitet til at understøtte arbejdsprocesserne i din virksomhed.

BC365 er en forkortelse for Dynamics 365 Business Central, som er et Microsoft ERP program, der anvendes af flere tusinde virksomheder i hele verden. Programmet er særligt udbredt i Danmark, hvor det tidligere har gået under navnene Dynamics NAV og Navision.

BC365 er brugervenligt software, som kan anvendes af alle typer af medarbejdere i virksomheden. Programmet er specielt populært hos bogholdere og økonomichefer, fordi det rummer omfattende funktionalitet til økonomistyring. Men programmet kan også håndtere indkøbsstyring, ordrer, tilbud, sags- og ressourcestyring samt produktionsstyring.

Er du interesseret i at se, hvordan løsningen fungerer? Her kan du få adgang til mange af vores videoer og få indblik i, hvordan programmet virker eller tips til at arbejde i programmet.

Sparring og rådgivning

Søger du en BC365 løsning til din virksomhed? Eller har du allerede en BC løsning, men søger en kompetent og erfaren partner? Så start med at kontakte vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller skriv til box@logosconsult.dk.

Her får du gratis og uforpligtende sparring og rådgivning om en løsning, der kan passe til din virksomhed. Hver enkel kunde har sine krav til, hvad programmet skal kunne og behov for at få et system, der understøtter netop arbejdsprocesserne i den specifikke virksomhed. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed.

Vi har siden 1997 specialiseret os i Dynamics 365 Business Central, NAV og Navision og kender programmet ud og ind. Vi har fokus på, at programmet skal kunne understøtte og effektivisere de vigtigste arbejdsprocesser i din virksomhed.

For mange af vores kunder handler det om at opnå tidsbesparelser, enklere arbejdsprocesser for medarbejderne, automatisering og fejlminimering samt bedre datakvalitet. Det kan vi også hjælpe din virksomhed med.

Hos Logos Consult er vi et større team af konsulenter og programmører, der dagligt leverer support, rådgivning, undervisning og tilretninger til Business Central for vores kunder. Ikke mindst leverer vi implementering, opgradering, opsætning, hosting mv.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.