BG Service Center vælger Logos Consult til ERP support og rådgivning

"Mange af de udfordringer, vi har haft igennem flere år, ser ud til, at vi kan få løst nu"

BG Service Center er Nordens største dieselcenter og et af Skandinaviens førende salgs- og servicecentre. Virksomhedens medarbejdere er eksperter og specialister i dieselteknologi, og har desuden eget værksted, hvor de reparerer dieselreservedele til lastvogne, tog, marine og landbrug. 

I denne video fortæller Dinna og Allan hos BG Service Center om, hvorfor de valgte Logos Consult som ERP-leverandør.

I denne video hører du om, hvordan BG Service Center oplever ERP support og rådgivning hos Logos Consult.
Kontakt vores salgsafdeling og få gratis rådgivning

"Vi kan anbefale Logos Consult til handelsvirksomheder som os, der har udfordringer med lagerstyring"

Logos Consult hjælper os i dagligdagen med vores ERP løsning. De hjælper os, hvis vi har udfordringer med vores lagerstyring. De har konsulenter, der har siddet bag skrivebordet“, fortæller regnskabsansvarlig Dinna Mouritzen hos BG Service Center.

Dinna fortsætter: “Den daglige kommunikation med Logos Consult er rigtig god. De er hurtige til at vende tilbage, når man har en udfordring, og de er rigtig hurtige til at komme med løsninger. Vi kan anbefale Logos Consult til handelsvirksomheder som os, der har udfordringer med lagerstyring.”

Der sidder nogle konsulenter bagved som ved, hvad der foregår. Og mange af de udfordringer, vi har haft igennem flere år, ser ud til, at vi kan få løst nu“, fortsætter adm. direktør Allan Nørgaard.

Rådgivning vedr. bogføringsloven

Logos Consult har rådgivet os kompetent, også om hvad vi havde brug for ift. den nye bogføringslov,” fortæller Dinna Mouritzen.

Allan Nørgaard supplerer: “Det der overraskede mig meget positivt ved Logos Consult, var at de ikke som udgangspunkt anbefalede, at vi skulle løftes op på en ny løsning, men at vi rent faktisk kunne bruge den eksisterende, vi havde.

Hos Logos mener vi ikke, at en virksomhed behøver at opgradere sin ERP løsning for at opfylde kravene fra den nye bogføringslov. Det kan man gøre af mange andre grunde, men det skal ikke drives af, at der er kommet den nye bogføringslov. Har du spørgsmål til dit Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV program ift. de nye elektroniske krav til opbevaring af regnskabsmateriale? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen og få et tilbud på en ERP løsning og/eller supportaftale til din virksomhed - helt uforpligtende

Prøv Business Central gratis

Du kan prøve programmet gratis i 30 dage.

Vil du ligesom BG Service Center have kompetent ERP support og rådgivning?

Hos Logos Consult kan vi rådgive jer om jeres nuværende ERP løsning ift. den nye bogføringslov.

Vi bidrager også gerne med inspiration og rådgivning til at opnå bedre udnyttelse af Dynamics 365 Business Central og NAV programmet, færre manuelle processer, effektivisering, undgå tidsspild osv. Vi kan supportere og rådgive din virksomhed om lagerstyring, økonomistyring, produktionsstyring, projektadministration mv. 

Dynamics NAV og 365 Business Central er et omfattende program med mange muligheder. Det har BG Service Center og mange af vores andre kunder gavn af hver dag.

Kontakt vores Salgsafdeling i dag. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.