NAV 365 Business Central

NAV 365 Business Central

Her får du mere viden om NAV 365 Business Central

NAV 365 Business Central anvendes af tusinder af virksomheder i hele verden. Det er en effektiv IT løsning til virksomheder, der har brug for at samle data i ét program, hvorfra medarbejdere kan arbejde med bogholderi, salg, indkøb, ordreoprettelse, sager, ressourcestyring, produktion mv.

Programmet har været på markedet siden 1990’erne i Danmark. Siden 1997 har Logos Consult leveret mere end 1000 løsninger baseret på Dynamics 365 Business Central. Da programmet kom på markedet, hed det Navision og siden Dynamics NAV og nu Business Central.

Har du brug for viden om, hvordan programmet virker? Så er du velkommen til at besøge vores side her med videoer. Her præsenterer vi de mange forskellige funktioner i programmet. Hvis du hellere selv vil prøve at arbejde i programmet, kan du her bestille adgang til et test-regnskab i programmet.

Har du brug for support eller en ny løsning til din virksomhed?

Hos Logos Consult leverer vi dagligt support til vores kunder på deres Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central løsninger. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en supportaftale hos os. Vores Dynamics team består af 20 konsulenter og systemudviklere, hvor flere af dem har adskillige års erfaring i ERP branchen.

Udover support leverer vores team opgraderinger og nye løsninger af programmet til nye og eksisterende kunder. Ikke mindst tilbyder vi bøger og åbne kurser, hvor en af vores erfarne konsulenter underviser i udvalgt funktionalitet i programmet. Her får man meget viden om programmet og input til, hvordan man som ny bruger, anvender programmet optimalt.

Kontakt vores salgsafdeling i dag på telefon 7585 7399 eller box@logosconsult.dk om en løsning til din virksomhed. Uanset om du ønsker opgradering, support, undervisning eller tilretninger til dit Business Central program, så er vi klar til at hjælpe din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.