Skal vi vælge BC Online eller On-Prem?

13. maj 2024

BC Online og On-Premise

Vi hører lige for tiden fra nogle virksomheder, at deres ERP-leverandører kun vil supportere BC Online, og virksomhederne derfor oplever, at de skal opgradere til BC Online.

Men hos Logos Consult tilbyder vi Business Central både som On-Premise og som BC Online, dvs. SaaS (Software as a Service) – og vi supporterer begge platforme.

Du bestemmer nemlig selv, om din virksomhed skal anvende BC Online eller On-Prem.

On-premise fungerer via egen server eller hosting-partner (Cloud), der både kan købes og lejes. Man vælger selv, hvornår programmet skal opgraderes, hvilket vi dog også kan tilbyde et abonnement på.

SaaS fungerer via Microsoft Azure. SaaS kan kun lejes, og der medfølger obligatoriske, automatiske opdateringer fra Microsoft.

Vi kan give dig mere detaljeret viden om SaaS og On-Premise, så du har mere nyttig viden til at træffe den beslutning, der passer for din virksomhed.
Det er bl.a. relevant at se på den infrastruktur, man anvender i forvejen i virksomheden, og om man ønsker hyppige automatiske opdateringer til Business Central eller at programmet opdateres f.eks. hvert andet eller tredje år. Integrationer til andet software er også væsentligt at se på.

Få rådgivning her

Kontakt vores salgsafdeling i dag og få en uforpligtende dialog om BC Online og On-Prem i forhold til din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.