Du bestemmer selv

28. august 2024

Business Central Online (SaaS) eller On-Premise - dét bestemmer du selv

Du bestemmer selv, hvornår og hvor ofte dit Business Central program skal opgraderes

Hos Logos Consult tilbyder vi som Microsoft ERP-partner både Business Central Online (SaaS) med halvårlige opdateringer af programmet og Business Central On-Premise, hvor man selv bestemmer, hvornår programmet skal opgraderes.

Vi kan konstatere at nogle Microsoft ERP-partnere i branchen kræver af sine kunder, at de skal flytte til Business Central. Endda kræves det af nogle, at de flytter til Business Central Online (SaaS) med obligatoriske halvårlige opdateringer.

Vi tilbyder support og vedligehold af både Business Central Online (Saas) og On-Premise og ikke mindst de tidligere versioner; Dynamics NAV.

Vi ved at det for nogle virksomheder er for meget at skulle opgradere sit ERP-program hvert halve år med BC Online (SaaS). For andre virksomheder er SaaS en ideel løsning.

Derfor supporterer vi både Business Central SaaS og On-Premise samt Dynamics NAV, og har derfor ingen krav til vores kunder om, at de skal opgradere til nyeste Business Central.

Business Central med forudsigelig økonomi og opgraderinger, når det passer dig

For virksomheder, der ikke ønsker halvårlige opgraderinger med SaaS, kan vi tilbyde en aftale, hvor I får programmet opgraderet f.eks. hvert 3. år. Det kan også være oftere eller sjældnere – det aftaler vi med jer.
Det er vores opgraderingsabonnement; Logos Update Plus, til On-premise kunder. Det er ikke nyt, men er mere aktuelt end nogensinde, hvis man ikke vil på Business Central Online – men gerne vil opnå nogle af de samme fordele, som Business Central Online leverer. Hermed opnår man faste udgifter til opgradering til nyere versioner samt adgang til den nyeste funktionalitet i en forudsigelig frekvens.

Det, du får, er

  • Du bestemmer selv, hvornår dit program skal opgraderes og aftaler det med os
  • Du kan udskyde opgraderingen, hvis timingen alligevel ikke passer jer
  • Du er i kontrol med opgraderingen, da du selv kan teste den, lige så længe du vil og først gå i drift, når du mener det er forsvarligt

Få rådgivning om din løsning i dag

Du er altid velkommen til at kontakte Poul Høgholt på poh@logosconsult.dk / tlf. 7643 7385 eller Marie Bianca Lilholt på mbl@logosconsult.dk / tlf. 6135 8666.

Poul og Marie er sammen med resten af teamet hos Logos Consult klar til at hjælpe dig videre med en Dynamics 365 Business Central løsning, der passer til din forretning, og samtidigt bliver vedligeholdt og er tidssvarende.

Først og fremmest kan Poul og Marie rådgive dig om Dynamics NAV og Business Central Online og On-Premise i forhold til din virksomhed.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll to Top
hvad er navision

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.