background-image
 • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
 • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Cloud-baseret Dynamics NAV

Forandringsparat - Kosteffektiv - Altid tilpasset din virksomhed - Altid opdateret!

ERP Microsoft Dynamics NAV i skyen – tidssvarende og driftssikker

Interesseret i en Dynamics NAV (Navision) cloud løsning?

Kontakt os på telefon 75 85 73 99 eller e-mail box@logosconsult.dk. Du kan også skrive dine informationer her – så kontakter vi dig snarest.

  Navn*

  Virksomhed

  Bemærkning

  Telefon*

  Din email*

  * = Skal udfyldes  Du tilrettelægger din forretning.

  Vi sørger for at implementere Microsoft Dynamics NAV, så programmet understøtter dine forretningsprocesser og styrker din virksomheds værdikæde. Ikke bare nu, men i mange år frem.

  Vi sørger nemlig for at opdatere programmet og jeres individuelle tilpasninger løbende, så i altid kører på en tidssvarende version.

  Vi kan tilbyde dig en løsning med Microsoft Dynamics NAV enten på din egen server eller i en såkaldt Private Cloud infrastruktur, hvor du lejer licensen frem for at eje den. Det afskærer dig ikke fra at få udført individuelle tilpasninger.

  Læs mere her om priser på Dynamics NAV i skyen.

  NAV i skyen (cloud)

  Kunderne siger om Dynamics NAV i skyen – Navision cloud…

  I løbet af 2010 fik vi vores gamle Navision løsning renoveret og opdateret til en ny Dynamics NAV 2009. Ved samme lejlighed fik vi optimeret mange administrative processer. Kort efter omlagde vi vores centrale IT drift til en Private Cloud løsning, som omkring 60 brugere i vores danske og amerikanske afdelinger har adgang til døgnet rundt. Begge beslutninger har givet os betydelige besparelser i IT driften. Med det fulddækkende opdateringsabonnement på Dynamics NAV ligger det i vores strategi at bruge Dynamics NAV på Private Cloud i mange år frem.

  Regnskabschef hos Dynatest International A/S

  Tips & Tricks til Dynamics NAV