background-image
  • OVERBLIK
  • STYRING
  • VIDEN
Kontakt os her

“Logos Update Plus” – opdatering af Dynamics NAV til fast pris

Hold dit Dynamics NAV program opdateret regelmæssigt - til fast pris

Løbende opdatering af Dynamics NAV (Navision) – til fast pris

Vi tilbyder vores kunder et Microsoft Dynamics NAV (Navision) vedligeholdelsesabonnement, så deres Navision system altid er opdateret til nyeste version. Vi kalder det “Logos Update Plus”.

For mange virksomheder betyder abonnementet, at medarbejderne ikke skal arbejde i et ældre, utidssvarende IT program eller bruge tid på omfattende opgraderingsprojekter.

Med et Navision vedligeholdelsesabonnement sørger vi for at systemet bliver opgraderet til nyeste version løbende.

Kørende på nyeste version efter mere end 10 år

Flere af vores kunder, der købte Navision for mere end 10 år siden, kører idag på den nyeste version af Dynamics NAV. De har valgt at fremtidssikre deres Navision system, og får systemet – inkl. tilretninger – opdateret minimum en gang om året. Endda til fast, lav pris.

Vedligeholdelsesabonnementet til Dynamics NAV, “Logos Update Plus”, giver klare fordele:

  • Vi sørger for, at alle tilpasninger og alle data flytter med over i den nye version
  • Du kan tage nyeste Dynamics NAV funktionalitet i brug og sikre fortsat konkurrenceevne
  • Opdatering af din Dynamics NAV løsning er inkl. tilpasninger – til fast pris

Beskyt din ERP investering

Når vi leverer en Dynamics NAV løsning, tilbyder vi et vedligeholdelsesabonnement, som holder programmet opdateret regelmæssigt til en attraktiv pris, du kan budgettere med.

Du kan tegne vedligeholdelsesabonnement på din Dynamics NAV løsning til fast pris hos Logos Consult i op til 1 måned efter, at vi har leveret eller opdateret/renoveret din ERP løsning.

Abonnementet er fleksibelt. Du kan selv bestemme, om din løsning skal opdateres hvert år, hvert andet år eller hvert tredje år. De enkelte opdateringer aftales fra gang til gang, så du i god tid kan planlægge modtagelsen.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om “Logos Update Plus” eller ønsker en nærmere pris på abonnementet.

Vi tager gerne en snak med dig. Ganske uforpligtende. Kontakt os her om at få løbende opdatering af Dynamics NAV til fast pris

Tips & Tricks til Dynamics NAV