background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Logos Update Plus – opdatering til fast pris

Hold dit Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central On-premises program opdateret regelmæssigt - til fast pris

Løbende opdatering – til fast pris

Vi tilbyder vores kunder et Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central On-Premises vedligeholdelsesabonnement, så deres system altid er opdateret til nyeste version. Vi kalder det “Logos Update Plus”.

For mange virksomheder betyder abonnementet, at medarbejderne ikke skal arbejde i et ældre, utidssvarende IT program eller bruge tid på omfattende opgraderingsprojekter.

Med et vedligeholdelsesabonnement sørger vi for, at systemet bliver opgraderet til nyeste version løbende.

Kørende på nyeste version efter mere end 10 år

Flere af vores kunder, der købte Dynamics NAV for mere end 10 år siden, kører idag på den nyeste version af Dynamics NAV. De har valgt at fremtidssikre deres system, og får systemet – inkl. tilretninger – opgraderet hvert år. Endda til fast, lav pris.

Vedligeholdelsesabonnementet til Dynamics NAV / Business Central On-premises, Logos Update Plus, giver klare fordele:

  • Vi sørger for, at alle tilpasninger og alle data flytter med over i den nye version
  • Du kan tage nyeste funktionalitet i brug og sikre fortsat konkurrenceevne
  • Opgradering af din løsning er inkl. tilpasninger – til fast pris

Beskyt din ERP investering

Når vi leverer en Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central On-premises løsning, tilbyder vi et vedligeholdelsesabonnement, som holder programmet opdateret regelmæssigt til en attraktiv pris, du kan budgettere med.

Du kan tegne vedligeholdelsesabonnement på din løsning til fast pris hos Logos Consult i op til 1 måned efter, at vi har leveret eller opdateret/renoveret din ERP løsning.

Abonnementet er fleksibelt. Du kan selv bestemme, om din løsning skal opgraderes hvert år, hvert andet år eller hvert tredje år. De enkelte opgraderinger aftales fra gang til gang, så du i god tid kan planlægge modtagelsen.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om “Logos Update Plus” eller ønsker en nærmere pris på abonnementet.

Vi tager gerne en snak med dig. Ganske uforpligtende. Kontakt os her om at få løbende opdatering af Dynamics NAV / Business Central til fast pris

Tips & Tricks til Dynamics NAV