background-image
 • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
 • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Forretningsudvikling

Dynamics NAV (Navision) er din løftestang til forretningsudvikling

Vi er din rådgiver inden for Dynamics NAV (Navision)

Nysgerrig?

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed inden for forretningsudvikling med Dynamics NAV? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 85 73 99 eller box@logosconsult.dk.

Du kan også taste dine informationer her i felterne – så ringer vi til dig.

  Navn*

  Virksomhed

  Bemærkning

  Telefon*

  Din email*

  * = Skal udfyldes  Når vi implementerer Microsoft Dynamics NAV er det helt naturligt for os at give dig tips og inspiration til at optimere dine forretningsprocesser.

  Ressourcebesparelser og optimering

  Overraskende mange virksomheder har et betydeligt potentiale for ressourcebesparelser i de administrative processer. Det har de, fordi traditionel implementering tager udgangspunkt i de indarbejdede og velkendte forretningsprocesser, som virksomheden måske har benyttet gennem generationer.

  Hvordan håndterer I indkøb og købsfakturering?

  Et godt eksempel er den måde, mange virksomheder håndterer indkøb og købsfakturering på. Indkøb sker ofte i en selvstændig proces uden om ERP-systemet.

  Når fakturaen ankommer, bliver den sendt rundt i organisationen til godkendelse. Først derefter kan den bogføres og blive betalt.

  Mange virksomheder vil kunne spare betydelige ressourcer ved at indlede et køb med at lave en rekvisition. Rekvisitionen danner grundlag for købsordren, der senere kan modtages i varemodtagelsen. Når købsfaktura ankommer, kan bogholderiet ofte godkende den uden hverken at skulle indhente godkendelse eller indtaste data.

  En sådan optimering kræver selvfølgelig, at ERP-systemet understøtter den smidige proces. Men uden inspiration og vejledning får man måske ikke øje på muligheden.

  Logos Consult hjælper dig med at få øje på mulighederne. Så er det op til dig at udnytte dem!

  Tips & Tricks til Dynamics NAV