background-image
  • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
  • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Ydelser

Vores kerneydelse er altid vores omfattende viden om Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV og Navision) og forretningsprocesser.
Vi har fokus på at du skal udnytte standardprogrammet optimalt og kun få det tilpasset, når det giver værdi for din virksomhed.

Bred erfaring og omfattende viden om Dynamics NAV (Navision)

Siden etableringen i 1997 har Logos Consult implementeret mange hundrede ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV og Navision).

De fleste af vores kunder findes inden for områderne handel og engros, produktion, entreprenører og rådgivere samt leasing og udlejning.

Men vores kerneydelse er altid vores omfattende viden om Dynamics NAV og forretningsprocesser.

Implementering af Dynamics NAV

Ved implementering af ERP projekter lægger vi i særlig grad vægt på:

  • At levere til tiden og normalt inden for 3-6 måneder fra ordre
  • At sikre optimal totaløkonomi i dine ERP-investeringer
  • At være fleksible i hele projektforløbet, så du ikke skal træffe beslutninger i blinde
  • At inspirere til ressourcebesparelser gennem optimering af forretningsprocesser
  • At udnytte standardprogrammet optimalt og kun tilpasse det, når det giver værdi for din virksomhed
  • At sikre din virksomhed maksimal handlefrihed ved at levere opgraderbare løsninger, der ikke afhænger af en begrænset personkreds eller en enkelt leverandør

Også renovering og opdatering af ældre Navision programmer

Ud over nyimplementering har vi stor erfaring i at renovere og opdatere ældre Navision programmer med uhensigtsmæssige tilpasninger. Gennem årene har vi hjulpet mange virksomheder ud af snærende afhængighed af enkeltpersoner og bragt deres NAV program i opgraderbar og leverandøruafhængig stand.

Vi tilbyder fulddækkende vedligeholdelsesabonnement til fast pris – inkl. tilretninger

Hos Logos Consult kan du tegne et fulddækkende vedligeholdelsesabonnement til din Dynamics NAV løsning. Abonnementet hedder Logos Update Plus. Det betyder, at jeres Dynamics NAV kan blive opdateret jævnligt til fast pris. Abonnementet dækker migrering af tilretninger, datakonvertering og installation. Jævnlige opgraderinger forstyrrer kun den daglige drift minimalt og er den bedste forsikring mod tekniske problemer og manglende funktionalitet.

Skræddersyede ERP løsninger til koncerner, kæder og branchesammenslutninger

Vi har også stor erfaring i at levere skræddersyede løsninger til koncerner, kæder og branchesammenslutninger, der ønsker at være uafhængige af en enkelt leverandør. Her hjælper de arbejdsformer og metoder, der sikrer at alle vores løsninger er opdaterbare, med til at fastholde sådanne løsninger som ét program, men med plads til individuelle finesser.

Lærebøger og manualer til Dynamics NAV

Logos Consult er landets største udbyder af lærebøger til Navision og Dynamics NAV. På vores eget forlag udgiver vi lærebøger til alle Navision og Dynamics NAV versioner helt tilbage fra 1998 og op til i dag.

Gå til shoppen og find dine manualer og lærebøger til Dynamics NAV (Navision)

Uddannelse og kurser i Dynamics NAV

Vores Dynamics NAV eksperter står desuden klar til at yde rådgivning, igangsætning, konsulentbistand og undervisning på ethvert niveau. Vi afholder gerne individuelle, skræddersyede kurser efter dine behov.

Jeg vil gerne vide mere - kontakt mig
Tips & Tricks til Dynamics NAV