Kontoplan og dimensioner

Lær om kontoplan og dimensioner i Business Central

I videoen får du viden om, hvordan man arbejder med kontoplanen og dimensioner.

En af vores erfarne konsulenter viser, hvordan man kan arbejde med kontoplan og dimensioner i Dynamics 365 Business Central.

Du bliver præsenteret for mange af de muligheder, kontoplanen sammen med dimensioner tilbyder.

Få adgang til udførlig demo-video. Udfyld felterne i den blå boks.

Søger du viden om kontoplanen i Navision?

I videoen præsenterer vi mulighederne med kontoplanen i Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Navision). Du får viden om, hvordan man kan arbejde med kontoplanen i Navision i forhold til dimensioner.

Hos Logos Consult har vi i mere end 26 år beskæftiget os med Navision, som i dag kaldes Dynamics 365 Business Central. Vi leverer dagligt support og konsulentbistand til vores kunder. Er du interesseret i at blive kunde hos os, så er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.

Vores team af konsulenter og udviklere er specialiserede i Dynamics 365 Business Central, og kan derfor også hjælpe dig med bl.a. økonomistyring i programmet. Vi har stor viden om, hvordan man sætter kontoplanen op, og har hjulpet flere kunder med dette. Til dagligt arbejder vi med at installere og opsætte Dynamics 365 Business Central hos primært danske virksomheder. Vi leverer løbende support og tilretninger i programmet, hvis kunderne har brug for det.

Få rådgivning og support

Vi er certificeret Microsoft Dynamics ERP partner, og kan også hjælpe med licenser til programmet. Har du allerede en Microsoft Dynamics løsning, kan vi hjælpe med at kigge på dine licensforhold.

Vores ERP konsulenter har ekspertise i bl.a. økonomistyring, debitor- og kreditorstyring, rapportering, indkøbs- og lagerstyring, projektstyring, tidsregistrering, sags- og ressourcestyring samt produktionsstyring.

Kontakt os i dag og få gratis ERP rådgivning. Kontakt vores salgsafdeling på telefon 7585 7399 eller skriv til box@logosconsult.dk.

  Din email*

  Navn*

  Virksomhed*

  Telefon

  * = Skal udfyldes

  Scroll to Top
  hvad er navision

  E-bog med 23 Tips og Tricks

  Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.

  Vi sender nyhedsmails ca. 3 gange om måneden. Du kan altid afmelde dig.

  Bliv Ringet Op

  Udfyld felterne og bliv ringet op. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov.

  Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.