Mød Jane: ”Nu fungerer det utroligt godt”

AJ-Engros værdsætter den rådgivning og support, de får, når de har brug for det.

AJ-Engros A/S har valgt en Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV) løsning fra Logos Consult.

AJ-Engros har eksisteret i over 30 år, og forhandler et stort udvalg af værktøj til både private og erhverv.

Bogholder Jane Jørgensen fra virksomheden fortæller om projektet med Logos Consult.

Når Logos Consult siger, at det bliver lavet, så bliver det lavet. Det fungerer bare!”, fortæller Jane.

AJ_Engros_dynamics_case

”Det var frustrerende at starte forfra, men vi har været glade for at gøre det”

I dag anvender AJ-Engros en Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV) løsning fra Logos Consult.

Men det var ikke den oprindelige plan for virksomheden, som først havde indgået aftale om en løsning med en anden leverandør. Dog forløb projektet ikke som planlagt, og løsningen matchede faktisk ikke virksomhedens behov. Jane oplevede, at aftalen ikke blev overholdt.

Tidligere kom der hele tiden regninger”, fortæller Jane, som desuden ikke mener, at de fik værdi for de 6-700.000 kr., de havde investeret på under 3 år i projektet hos deres tidligere samarbejdspartner. Derfor søgte AJ-Engros efter en ny samarbejdspartner, og her faldt valget på Logos Consult.

Det er en standard Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV) løsning, AJ-Engros bruger i dag – kun med de få tilretninger, de har brug for. Virksomheden anvender Dynamics programmet primært til økonomi og lager, og har desuden en kasseløsning i butikken integreret til programmet.

Det var frustrerende at starte forfra, men vi har været glade for at gøre det”, fortæller Jane. Nu har virksomheden en billigere og bedre drift af løsningen.

Jane fortæller desuden: ”Når først Dynamics NAV programmet bliver installeret og man får tilrettet det, man skal have tilrettet, så kører det. Der er lidt nyt, man skal lære. Ellers kører det godt”.

Det fungerer utroligt godt, det Logos Consult har lavet”, siger Jane.

Konstruktiv sparring

Jane værdsætter det samarbejde, hun og hendes kolleger har med Logos Consult. ”Når Logos Consult siger, at det bliver lavet, så bliver det lavet. Det fungerer bare!”, siger Jane. Hun har nu ingen bekymringer om, at systemet eller tilretninger pludselig ikke virker. ”Det forbavsede os faktisk lidt!”, forsætter Jane.

Medarbejderne hos AJ-Engros oplevede desværre ofte, at de ikke modtog rådgivning og support, når de efterspurgte det hos deres tidligere samarbejdspartner. AJ-Engros har en helt anden oplevelse hos Logos Consult: ”Telefonen bliver taget, når vi ringer til Logos Consult. Den konsulent, vi taler med, svarer på vores spørgsmål og hjælper os. Kender hun ikke umiddelbart svaret, så finder hun ud af det og vender hurtigt tilbage”, udtaler Jane.

Desuden oplever hun, at Logos Consult giver dem konstruktiv sparring i forhold til hvilke programfunktioner, de kan have gavn af at anvende i virksomheden.

Når AJ-Engros har brug for tilretninger eller andet til sit Dynamics program, så får de afstemt prisen med Logos Consult i forvejen for at vurdere om en programtilretning egentligt tilfører værdi; ”Så kan vi selv vurdere, om vi vil have det lavet”, fortæller Jane. Hun kan dermed også holde styr på omkostningerne: ”Hermed ved vi, hvad vi bruger af penge på EDB”, siger hun.

aj engros case

Et godt råd

Til andre virksomheder, der vil i gang med et Dynamics 365 Business Central projekt, kan Jane anbefale én ting: ”At man har fokus på, hvad man skal bruge – og ikke skal bruge – i Dynamics NAV”. Programmet har omfattende funktionalitet til at understøtte administrative processer indenfor både økonomi, salg, lager, indkøb, produktion, ressourcer og sager.

Dynamics NAV er det bedste regnskabsprogram, der er. Det kan jo alt. Og det, som det ikke kan, kan det programmeres til”, fortæller Jane.

AJ-Engros overvejer nu at få integreret sin nuværende webshop til sit Dynamics system for at spare tid og undgå manuelle arbejdsgange.

Derudover fortæller Jane; ”Vi har valgt en Logos Update Plus aftale for at få programmet opgraderet hver 3. år”. Hun mener nemlig ikke, at de har brug for alle nye funktioner, der kommer med en ny version hvert år.

Logos Update Plus er et abonnement, man betaler en fast pris til og hermed får systemet opgraderet hvert år, 2. eller 3. år. Det vælger man selv. Med opgraderingen følger de tilretninger og data, man har i sit program. Opgraderingen foregår gnidningsløst og kun med ganske kortvarige driftsstop – ofte af mindre end én dags varighed. Hermed garderer AJ-Engros sig ved at opretholde et fremtidssikret og tidssvarende ERP program.

Udfyld formularen og få et tilbud på en Dynamics 365 Business Central løsning til din virksomhed - helt uforpligtende

Prøv Business Central gratis

Du kan prøve programmet gratis i 30 dage.

Vil du (ligesom Jane) have sparring og bedre drift af din Dynamics 365 Business Central løsning?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om den rådgivning, support, drift, vedligeholdelse osv., vi kan tilbyde din virksomhed.

Vores konsulent- og udviklingsteam hjælper dagligt vores kunder med at optimere arbejdsgange vha. Dynamics 365 Business Central eller support, undervisning, tilpasninger, integrationer osv. til programmet.

Vi kan også hjælpe dig.

Kontakt vores salgsafdeling i dag.

Scroll til toppen
business intelligence

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.