background-image
  • OVERBLIK
  • STYRING
  • VIDEN
Kontakt os her

Kundeudtalelser

75% af vores kunder har været hos os i mere end 5 år.

Det siger kunderne om os

Vi betjener flere hundrede kunder og gennemfører mellem 30 og 50 implementeringsprojekter om året.

I mange hundrede tilfælde har vi bevist, at enhver virksomhed, uanset størrelse og branche, kan bruge Microsoft Dynamics NAV til håndtering af administrative processer. Det handler om at se de muligheder, programmet rummer og om at få virksomhedens arbejdsprocesser optimeret, så den får fuldt udbytte af standardprogrammets funktionalitet.

Vi har mange dygtige kunder og har endda kunder, der har været hos os i mere end 15 år.

Her er et udpluk af kundeudtalelser:

Højt fagligt niveau

Jeg er meget tilfreds med det samarbejde, jeg har med Logos Consult.
Vi valgte Logos Consult i 2011 som vores Dynamics NAV samarbejdspartner, og har siden fået en god service samt oplevet et højt fagligt niveau indenfor Dynamics NAV hos deres konsulenter. Vi får løbende rådgivning og support til vores Microsoft Dynamics NAV løsning – og det er med fokus på vores forretning og behov.”
Økonomichef Steen Therler, PostNord Scanning

Tilpasset særlige behov

Grenaa Havn og Rønne Havn, som er en del af en brancheordning, udtaler:

Logos Consult er gode til at se den enkelte kunde i fællesskabet. Samtidig med at de har leveret løsninger, der er tilpasset til os specifikt“.
Kirsten Schmidt, Grenaa Havn

Vi har kørt på Navision og Dynamics NAV fra Logos Consult siden 2001. Løsningen er en brancheløsning for havne, som oven i købet er tilpasset de særlige behov, som Rønne Havn har. Vi har abonnement hos Logos Consult og vores løsning er blevet løbende opdateret.”
Max Hansen, Rønne Havn

Frihed

Vi har været kunde hos Logos Consult A/S siden 1998 og bliver automatisk opgraderet. Det sker takket være Logos Consults unikke opdateringsabonnement.
Men vi har samtidigt muligheden for at skifte leverandør i morgen, hvis vi ønsker det. Den frihed får man ikke mange steder.”
Birger Thomsen, DCT-Vejle A/S

Opgradering

Vi har været kunde hos Logos Consult siden 2015, hvor vi startede med at få opgraderet vores Dynamics NAV 5.0 løsning til Dynamics NAV 2016.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde – det er både jeg og vores IT ansvarlige enige om.”
Claus Clausen, Wennstrom Fuel Systems A/S og Wennstrom Wash Systems A/S

Abonnement – ny version

Vi er meget glade for vores løsning. Vi tog en ny Navision løsning med visse tilretninger til især projektstyring i brug i 2006. Vi tegnede samtidig et abonnement på den løbende vedligeholdelse, og er siden blevet opdateret til ny version adskillige gange“.
Helle Sørensen, BC Maskinfabrik A/S

Løbende opdateret

Vi investerede i en Navision løsning tilpasset vores udlejningsvirksomhed med værksted og butik tilbage i 2004. Lige siden er både standardprogrammet og vores mange tilretninger blevet løbende opdateret.”
Elsebeth Jensen, ABC Ikast A/S

Mange af vores kunder har valgt et fulddækkende opdateringsabonnement af deres Dynamics NAV (Navision) løsning. Vi har kunder, der købte Navision for mere end 15 år siden, og som idag er kørende på den nyeste version af Dynamics NAV.

Kontakt os

Overvejer du at blive kunde hos os? Vil du gerne høre mere om de løsninger, vi har leveret til vores kunder? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 85 73 99 eller box@logosconsult.dk.

Tips & Tricks til Dynamics NAV