Nyt om kommende programversion

7. september 2020

Til oktober frigiver Microsoft en ny version af Dynamics 365 Business Central. Den kommer til at hedde version 17. Microsoft har allerede nu annonceret en række nyheder til versionen. Du kan læse om én af nyhederne her.

Ny funktionalitet i kommende version

I oktober 2020 frigiver Microsoft en ny version af Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV og Navision).

Her får du aktuel viden om én af nyhederne i den nye version.

Kontrol af økonomikladder i baggrunden

Baseret på produkttelemetri har Microsoft introduceret valideringer, der kan hjælpe med at forhindre problemer med bogføring, før de opstår.

På siden Finanskladdenavn kan du vælge Fejlkontrol i baggrunden for at få Business Central til at validere økonomikladder som f.eks. generelle kladder eller betalingskladder, mens du arbejder på dem. Når valideringen er aktiveret, vises faktaboksen Kladdekontrol ved siden af kladdelinjerne og viser problemer i den aktuelle linje og hele batchen. Validering sker, når du indlæser et finanskladdenavn, og når du vælger en anden kladdelinje. Feltet “Fejl i alt” i faktaboksen viser det samlede antal problemer, som Business Central fandt, og valg af feltet åbner en oversigt over problemerne.

Du kan bruge handlingerne “Vis linjer med problemer” og “Vis alle linjer” til at skifte mellem kladdelinjer, der har eller ikke har problemer.

Den nye faktaboks Kladdelinjedetaljer giver et hurtigt overblik og adgang til data fra kladdelinjer som f.eks. finanskonto, kunde eller leverandør samt til bogføringsopsætningen for specifikke konti.

Spørgsmål om Business Central?

Har du spørgsmål om Dynamics 365 Business Central?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7585 7399 eller box@logosconsult.dk.

Vores Salgsafdeling er klar til at give dig gratis sparring og rådgivning om opgradering, implementering, programmets funktionalitet, licenser og priser mv.

Har du spørgsmål? Så udfyld formularen herunder!

Scroll til toppen
power bi business central

E-bog med 23 Tips og Tricks

Vil du have e-bogen til Microsoft Dynamics NAV (Business Central)? Tilmeld vores nyhedsmail og få e-bogen.
Vi sender nyhedsmails ca. 12 gange om året. Du kan altid afmelde dig.

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.