background-image
 • VÆRDISKABENDE KOMPETENCER
 • SIKRE LEVERANCER
Kontakt os her

Fakturahåndtering

Scan fakturaer og dokumenter direkte i Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Dynamics NAV og Navision). Undgå indtastninger.

Du sparer værdifuld arbejdstid

Bekæmp dokumentbølgenMed faktura programmet Document Capture kan du scanne, udføre OCR genkendelse, registrere og arkivere alle typer dokumenter direkte i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Programmet er tidligere kendt som Dynamics NAV eller Navision.

Nemt og hurtigt på lige den måde du ønsker – også i forhold til godkendelse af f.eks. købsfakturaer.

Document Capture er i dag kørende hos over 200 virksomheder, som drager store fordele af programmet til Dynamics 365 Business Central.

 

Med faktura programmet Document Capture får du

 • Lokal- og fjernbaseret scanning af papirdokumenter direkte ind i Dynamics NAV/Business Central
 • Automatisk scanning og registrering af pdf-dokumenter uden brugerinvolvering
 • Prisvindende OCR-teknologi sikrer unik tegngenkendelse uanset sprog og dialekt
 • Håndtering af en lang række konfigurerbare dokumenttyper
 • Automatisk genkendelse af tidligere indscannede leverandører
 • Købsfakturaer håndteres direkte fra NAVs godkendelsesflow via klienten eller en webbrowser
 • Al konfiguration af dokumenthåndtering sker inde i Dynamics NAV
 • Digitalt arkiv, hvor dokumenter er indekserede og fuldt søgbare
 • Drag-and-Drop giver mulighed for at vedhæfte hvilken som helst fil eller e-mail til hvilken som helst post i Dynamics NAV

Hvad siger kunderne?

En skøn følelse af frihed!

Den største forbedring, det har medført, er, at vi sparer tid og kedeligt tastearbejde. Før havde vi rigtigt meget fysisk håndtering af fakturaerne, og ringbind cirkulerede blandt dem, der skulle bruge dem til prissætning, godkendelse osv. Vi havde et system med plasticlommer med alle sagens dokumenter og måtte ofte forstyrre hinanden med diverse forespørgsler. Vi var afhængige af at være til stede sammen fysisk, når vi skulle gennemgå en faktura. Nu kan værkføreren sidde ude hos en kunde, mens vi online kan kigge på en faktura sammen. Eller han kan sidde hjemme og online tjekke alle bilagene til en ordre. Det giver en skøn følelse af frihed.
BC Smede- Maskinfabrik

Tid er penge!

Vi sparer tid, fordi vi ikke skal sidde og taste ind. Vi skal ikke flytte noget rundt mellem forskellige fysiske mapper, og et bilag skal ikke kopieres for at figurere i flere forskellige ringbind rundt omkring. Og tid er jo penge, så vi har oplevet en stor effektiviseringsgevinst allerede – ligesom det er rart at kunne bruge sit hoved på mere inspirerende arbejdsopgaver end at taste fakturaer ind.
Kingo Karlsen A/S

Læs mere her:

Godkend fakturaer – hurtigt og nemt

Nu har du altid styr på hvem der skal godkende, hvem der mangler at godkende og hvem der har godkendt.

Ved at anvende godkendelsesfunktionaliteten, der allerede er i Dynamics NAV (Navision), vil godkendere få tilsendt en e-mail når en faktura kræver deres opmærksomhed.

Med Document Capture har du altid et overblik over hele processen og får de rigtige værktøjer stillet til rådighed til at kunne håndtere hele processen effektivt.

Endda kolleger der ikke er brugere af Dynamics NAV (Navision) kan godkende fakturaer.

Når der foreligger en ny faktura til godkendelse modtager godkenderen en mail med link til en webbrowser der giver adgang til følgende:

 • Se alle fakturaoplysninger
 • Billede af fakturaen og mulighed for download af pdf version
 • Opslag i andre bilag
 • Godkende, afvise eller videresende
 • Se faktura log
 • Lave og se kommentarer
 • Udføre linjekontering

Find gamle dokumenter nemt og hurtigt

Fremover er tidskrævende ture ned i ringbindsarkivet for at rode i gamle bilag historie. Med Document Capture har du en kopi af det ønskede bilag på ganske få sekunder.

Alle dokumenter er lagret elektronisk i pdf-, tiff- og XML-format som kan tilgås via Microsoft Dynamics NAV. Det digitale arkiv er integreret med salgs- og marketingmodulet, som gør det muligt at få adgang til alle dokumenter, der er relateret til en virksomhed eller kontaktperson.

Indscannede dokumenter er indekserede i Dynamics NAV, hvilket gør det muligt at fuldtekstsøge på alt tekstindhold fra originaldokumentet og ikke kun det der er registreret ind i Dynamics NAV. F.eks. kan du søge på et specifikt produktnavn, varenummer eller referencenummer.

Fakturascanning til din virksomhed

Document Capture passer til Microsoft Dynamics NAV version 5.0 og nyere.

Hvis du har en ældre version af Navision kan du få et godt tilbud på en opgradering fra Logos Consult, evt. inkl. opdateringsabonnemet til fast pris så din løsning fremadrettet holdes opdateret.

Kontakt os og få sparring om fakturascanning løsningen Document Capture til netop din virksomhed.

Ring til os på telefon 75 85 73 99 eller skriv til box@logosconsult.dk.

Tips & Tricks til Dynamics NAV